001 - Homan Zonnepanelen
Laatste weekend ikebanakunst in Flower Art Museum

Laatste weekend ikebanakunst in Flower Art Museum


Geplaatst op: 1 april 2019

Aankomend weekend is de laatste kans om de tentoonstellingen Shapes of Nature en Colours of Winter in het Flower Art Museum te bekijken. Vanaf maandag 8 april is het museum anderhalve week dicht om nieuwe exposities in te richten.

De tentoonstellingen van het eerste kwartaal werden in januari geopend door de ambassadeur van Japan en kregen zeer goede reacties.

Naast reguliere bezoekers kwamen er negen groepen en twee schoolklassen op bezoek. Daarnaast organiseerde het museum drie workshops, een concert, een lezing en een fotoshoot. De Sogetsu Ikebana Art, ontstaan vanuit de klassieke Japanse bloemschikkunst, kon op veel belangstelling rekenen. Dat gold ook voor de foto’s, sculpturen en mantels in de tentoonstelling Colours of Winter. Komend weekend zijn deze tentoonstellingen voor het laatst te zien, te weten vrijdag 5 april (10-17 uur) en zaterdag 6 en zondag 7 april (11-17 uur).

Vanaf zaterdag 20 april is het museum weer open met de solo-expositie Fleurs d’espoir/Bloemen van Hoop van Bert van Santen en de tentoonstelling ‘De taal van bloemen’ die het museum ontwikkelde in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Het Flower Art Museum is gevestigd aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Meer informatie: www.flowerartmuseum.nl.


Laatst bewerkt op: 1 april 2019 15:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste weekend ikebanakunst in Flower Art Museum

Aankomend weekend is de laatste kans om de tentoonstellingen Shapes of Nature en Colours of Winter in het Flower Art Museum te bekijken. Vanaf maandag 8 april is het museum anderhalve week dicht om nieuwe exposities in te richten. De tentoonstellingen van het eerste kwartaal werden in januari geopend door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: