001 -Brouwer Transport
Tweehonderdvijftigste ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer

Tweehonderdvijftigste ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 2 april 2019

In september 2013 begonnen broer en zus Elbert en Mylène Huijts met hun talkshow ‘Door de Mangel’. Wekelijks wordt een Aalsmeerder of Kudelstaarter in het spotlight gezet. Komende maandag ontvangen zij al de 250stegast in hun goed beluisterde radioprogramma. Op voorspraak van de 249’e gast Christian Clemens is volgens het bekende doorgeefsysteem een man met een eigen marketingbureau te gast.
 
Dylan nog een keer in actie bij Let’s Go
Vrijdag ook weer Jonas en Laurens met het gezellige kinderprogramma ‘Let’s Go’. De 8-jarige Dylan uit Kudelstaart komt naar de studio om te vertellen over al zijn acties die hij voor Stichting Living Memories heeft gedaan. En dat was zeer indrukwekkend. Dylan neemt zijn jongere broertje Finn mee en de jongens hebben samen een favoriete top drie uitgekozen. Ook vertelt meester Eric Spaargaren over het groep 8 feest dat volgende week weer wordt georganiseerd en nemen Jonas en Laurens de agenda door van alles wat er binnenkort wordt georganiseerd in Aalsmeer. En dat is heel veel. Uiteraard is er ook weer gezellige muziek. Luisteren jullie weer mee tussen 18.00 en 19.00 uur aanstaande vrijdag?
 
Topsporters bij ‘Mark en Eric Show’
In deze sportieve editie is de Kudelstaartse voetballer Rob Overvliet te gast die momenteel bij vv Noordwijk hoge ogen gooit. Daarnaast Mark en Eric contact op met de Aalsmeerse handballer én showmaker Jeffrey Boomhouwer die ons meer vertelt over zijn profcarrière bij handbalclub Bergischer HC. Uiteraard zullen we het nog even hebben over de spectaculaire line-up van Feestweek 2019. Mis het niet! Vrijdag van 19:00 tot 21:00 uur live te beluisteren.
 
Alexander Josiassen te gast bij Blikopener Radio
Volgende gast in het tech-radioprogramma is Alexander Josiassen. Hij heeft al 25 jaar ervaring met nationale en internationale mediabedrijven: Talpa Radio International, VRT, RTL en andere omroepen. Ook was hij innovation director bij Radio 538 en Talpa Radio. Drie jaar geleden startte hij All4Media Productions, waarmee hij mediabedrijven adviseert op het gebied van innovatie. Een uitgelezen gast om over vernieuwingen in de media te praten! Maandag 8 april tussen 18.00 en 19.00.
 
Het bomvolle uur van 1 april niet gehoord? Terugluisteren kan altijd via de website. Samira praatte ons bij over innovatie in de evenementenbranche. Verder belden we met columnisten en was er natuurlijk weer de Week van Wilg.
 
Christian Clemens was 249’e gast ‘Door de Mangel’
Afgelopen maandag ontvingen de presentatoren de 249egast in de Aalsmeerse talkshow. De creatieve hovenier Christian Clemens schoof aan in de studio. De geboren Purmerender is getogen in Aalsmeer. Hij ging naar de Middelbare Tuinbouwschool en via de interieurbeplanting en de veiling, werd hij bijna gedwongen voor zichzelf te beginnen. “Maar daar hoefde ik geen vijf minuten over na te denken”, aldus Clemens. Naast het tuinwerk, tekent de liefhebber van gitaarmuziek ook graag zijn eigen ontwerpen. Christian noemde zichzelf creatief, impulsief en extravert.
 
Christian heeft Jeroen Mäkel uitgenodigd om op maandag 8 april naar de studio te komen. “Hij heeft zijn eigen marketingbureau, ‘Aan’. Ik vind het gaaf dat je het vertrouwen in jezelf hebt om deze stap te zetten”, was zijn bericht aan Mäkel. Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Jeroen worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, de programmamakers feliciteren met hun jubileumuitzending, mail dit dan naar: info@radioaalsmeer.nlof bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.
 
‘Intermezzo’ stelt componist Ries centraal
Op 8 april zal Sem van Hest in het programma ‘Intermezzo’ aandacht besteden aan de Duitse componist Ferdinand Ries. Een tijdgenoot en leerling van Ludwig van Beethoven, die een bewonderaar werd van het werk van Ries. Een volgens veel musici ondergewaardeerde componist. Van Hest zal u in de gelegenheid stellen om te bepalen of u het daarmee eens kunt zijn. Van 21.00 tot 23.00 uur.
 
‘Radio Aalsmeer Politiek’
Dinsdag 9 april tussen 19.00 en 20.00 is het radiopanel te gast bij programmamakers Sem van Hest en Erik Kreike. Met enkele oude en een paar nieuwe panelleden zal er teruggekeken worden op actuele politieke zaken binnen de gemeente en vooruit gekeken naar een college onder een nieuwe voorzitter. Uiteraard ook aandacht voor de Aalsmeerse uitslag van de recente Provinciale Staten verkiezingen.


Laatst bewerkt op: 2 april 2019 03:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweehonderdvijftigste ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer

In september 2013 begonnen broer en zus Elbert en Mylène Huijts met hun talkshow ‘Door de Mangel’. Wekelijks wordt een Aalsmeerder of Kudelstaarter in het spotlight gezet. Komende maandag ontvangen zij al de 250stegast in hun goed beluisterde radioprogramma. Op voorspraak van de 249’e gast Christian Clemens is volgens het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: