001 -Brouwer Transport
3e editie De Hafkamp Groenewegen Ronde Venen Marathon

3e editie De Hafkamp Groenewegen Ronde Venen Marathon


Geplaatst op: 2 april 2019

In de gemeente De Ronde Venen bruist het van sportieve activiteiten in de maand november. Op de eerste zondag staat de Zilveren Turfloop op de agenda. De derde zondag is gereserveerd voor de “De Hafkamp Groenewegen  Ronde Venen Marathon ”.

Na een uitvoerige evaluatie van de 2eeditie door het bestuur en belanghebbenden werd het duidelijk dat dit evenement niet meer is weg te denken in de gemeente De Ronde Venen. Deelnemers genoten 42 km van het prachtige parcours en stimuleerden het bestuur om door te gaan. Versterking van het bestuur was nodig om de continuïteit te waarborgen. Nieuwe bestuursleden en vrijwilligers stapten in en committeerden zich om de 3eeditie op de hardloopkalender te plaatsen.

Wanneer? Zondag 17 november 2019 slingert een lint van ruim 600 lopers zich door de 8 kernen van onze gemeente met start en finish in Abcoude. Aangemoedigd door een enthousiast publiek zorgt ervoor dat de deelnemers zich welkom voelen in De Ronde Venen. Een gevoel dat wij met zijn allen kunnen versterken. Noteer de datum alvast in de agenda en ga genieten van het voorbijtrekkend lint en stimuleer de deelnemers.
Ook dit jaar een mix van lopers die een complete marathon lopen en lopers die een duo-marathon lopen. 2 lopers wisselen elkaar af en beiden volbrengen tesamen het gehele traject.

Nu u dit leest kunnen wij ons voorstellen dat 42 km te ver om mee te beginnen. Geen nood in het programma is ook een 10 km loop opgenomen. AV De Veenlopers organiseert ook dit jaar weer een aantal clinics waarbij de aspirant loper zich kan voorbereiden op een van de afstanden.


Laatst bewerkt op: 2 april 2019 08:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3e editie De Hafkamp Groenewegen Ronde Venen Marathon

In de gemeente De Ronde Venen bruist het van sportieve activiteiten in de maand november. Op de eerste zondag staat de Zilveren Turfloop op de agenda. De derde zondag is gereserveerd voor de “De Hafkamp Groenewegen  Ronde Venen Marathon ”. Na een uitvoerige evaluatie van de 2eeditie door het bestuur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: