001 -Brouwer Transport
Wellantcollege de Groenstrook een gezonde school

Wellantcollege de Groenstrook een gezonde school


Geplaatst op: 2 april 2019

Opwoensdag 27 maart heeft Wellantcollege de Groenstrook het Gezonde School-vignet gekregen voor roken, alcohol- en drugspreventie. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.

Een Gezonde School besteedt zijn tijd en aandacht voor gezondheid zo effectief en efficiënt mogelijk. De Gezonde School-aanpak helpt hierbij planmatig en structureel te werken aan gezondheid en een gezonde leefstijl van leerlingen. Als een school binnen een gekozen thema alle vier de pijlers van Gezonde School op orde heeft, ontvangen zij een Gezonde School-vignet.

Dat is precies wat er afgelopen woensdag gebeurde op ‘de Groenstrook’. De Aalsmeerse vestiging van Wellantcollege heeft het Gezonde School-vignet gekregen voor roken, alcohol- en drugspreventie. Oud-docent Stefan Bos, die veel in het voortraject heeft betekent, mocht het bordje voor de gezonde school ophangen bij de ingang van de school.

Natuurlijk gaat de Groenstrook aan het werk om ook de andere thema's binnen te halen, maar voor nu wil de school speciaal Stefan Bos bedanken voor zijn inzet bij het behalen van het huidige vignet.
 
Wellantcollege de Groenstrook Aalsmeer verzorgt vmbo onderwijs op basisberoepsgericht, kaderberoepsgericht en gemengde leerweg niveau. Tevens zijn er een drietal themaklassen, t.w. de paardenklas, de Tec-klas (techniek) en de kookklas.

De school is gevestigd aan de Jac. P. Thijsselaan 18, 1431 KE te Aalsmeer. Telefonische informatie is te verkrijgen op telefoonnummer: 0297-384949. Bezoek ook eens de website: www.wellant.nl/vmbo


Laatst bewerkt op: 2 april 2019 10:25

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wellantcollege de Groenstrook een gezonde school

Opwoensdag 27 maart heeft Wellantcollege de Groenstrook het Gezonde School-vignet gekregen voor roken, alcohol- en drugspreventie. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Een Gezonde School besteedt zijn tijd en aandacht voor gezondheid zo effectief en efficiënt mogelijk. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: