001 -Family

Dansen voor Pink Ribbon bij Dansschool Nicole


Geplaatst op: 18 oktober 2011

Dansschool Nicole bestaat 25 jaar! En daarom wordt een sportieve en gezellige dag georganiseerd voor iedereen die het met ons mee wil vieren. Op zondag 30 oktober wordt bij Dansschool Nicole de ‘Dansen voor Pink Ribbon dag' georganiseerd.

Voor slechts 5 euro kun je meedoen aan verschillende workshops die door het showballet gegeven zullen worden. De dag zal om 10.15 uur beginnen met een K3 workshops voor de peuters, gevolgd door een Hip Hop workshop om 11.00 uur en een Glitter & Glamour workshop om 12.00 uur voor de leeftijd 5 t/m 12 jaar. In de middag worden workshops gegeven voor 12 jaar en ouder. Dit zijn de Tropical workshop om 13.00 uur, Zumba om 14.00 uur, een Hip Hop workshop om 15.00 uur en tot slot een 70's & 80's workshop om 16.00 uur. Daarnaast zullen er ook andere activiteiten plaats vinden in de dansschool. Er zal een beautysalon zijn waar opgemaakt, nagels gelakt en haren gevlochten kunnen worden voor een kleine vergoeding. En ook een fotoshoot in je leukste dansoutfit is mogelijk. Van de opbrengst van deze ‘Dansen voor Pink Ribbon dag' wordt een deel gedoneerd aan Pink Ribbon. Het overige geld wordt ingezet ter gelegenheid van het 25-jarig jubilieum van de dansschool.

Kom jij ook in beweging om te strijden tegen borstkanker? Mail dan je naam, leeftijd en de workshop(s) waar je aan wilt deelnemen aan ons door, via nicole-goes-pink@hotmail.com. En kom 30 oktober in je roze outfit naar de dansschool om er een geslaagde en swingende dag van te maken! Wil je niet deelnemen aan een workshop maar wel deze dag en Pink Ribbon steunen? Het is ook mogelijk om een bijdrage te leveren door middel van sponsoring. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met bovenstaand mail adres.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansen voor Pink Ribbon bij Dansschool Nicole

Dansschool Nicole bestaat 25 jaar! En daarom wordt een sportieve en gezellige dag georganiseerd voor iedereen die het met ons mee wil vieren. Op zondag 30 oktober wordt bij Dansschool Nicole de ‘Dansen voor Pink Ribbon dag' georganiseerd. Voor slechts 5 euro kun je meedoen aan verschillende workshops die door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: