001 -Brouwer Transport
GroenWest gaat groen rijden

GroenWest gaat groen rijden


Geplaatst op: 3 april 2019

 Vanaf vandaag rijdt GroenWest grotendeels groen. Acht benzine auto’s zijn vervangen door acht elektrische modellen. Christian Vos van GroenWest vertelt: ‘Met de komst van deze duurzame auto’s zetten we als organisatie weer een stap in de goede richting.’

 GroenWest heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Niet alleen als het gaat om het verduurzamen van haar huurwoningen, maar ook als corporatie. De corporatie zelf verduurzaamt steeds verder. Zo heeft het kantoor al lange tijd zonnepanelen op het dak liggen, stimuleert het papierloos werken en zijn er sinds kort twee laadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s van bezoekers. De acht elektrische auto’s zijn een nieuwe stap richting een duurzamere corporatie.


Laatst bewerkt op: 3 april 2019 09:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GroenWest gaat groen rijden

 Vanaf vandaag rijdt GroenWest grotendeels groen. Acht benzine auto’s zijn vervangen door acht elektrische modellen. Christian Vos van GroenWest vertelt: ‘Met de komst van deze duurzame auto’s zetten we als organisatie weer een stap in de goede richting.’  GroenWest heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Niet alleen als het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: