001 - Homan Zonnepanelen
Spoorzoeken langs het Bellopad op 2e Paasdag

Spoorzoeken langs het Bellopad op 2e Paasdag


Geplaatst op: 4 april 2019

Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, organiseert Waterschap Amstel, Gooi en Vecht samen met het Spoorhuis Vinkeveen twee verfrissende wandelingen van twee uur voor het hele gezin, langs de mooiste plekjes van het Bellopad. En kinderen tot 12 jaar kunnen paaseieren zoeken in het Spoorhuis Vinkeveen!

Waterwandeling of Polderwandeling

Deelnemers kunnen kiezen uit twee wandelingen, een over wonen en werken in het een-na-laagste gebied onder zeeniveau en een over de geschiedenis van de Demmerikse polder. Ook wordt meer verteld over de natuur en weidevogels in het gebied. Beide wandelingen gaan over het Bellopad, een wandelroute tussen Mijdrecht en Abcoude die is uitgegroeid tot een populaire route waar wandelaars genieten van fraaie natuur en prachtige cultuur lang de oude spoorbaan. De wandelingen starten of eindigen bij het Spoorhuis, waar voor alle deelnemers koffie en thee met uiteraard een paaslekkernij klaar staat. Kinderen tot 12 jaar kunnen hier bij het oude bagagedepot paaseieren zoeken.

Wilt u graag meewandelen? Meld u dan aan via info@hetspoorhuis.nl.  Meer informatie over de wandelingen is te vinden op www.hetspoorhuis.nl/evenementen


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spoorzoeken langs het Bellopad op 2e Paasdag

Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, organiseert Waterschap Amstel, Gooi en Vecht samen met het Spoorhuis Vinkeveen twee verfrissende wandelingen van twee uur voor het hele gezin, langs de mooiste plekjes van het Bellopad. En kinderen tot 12 jaar kunnen paaseieren zoeken in het Spoorhuis Vinkeveen! Waterwandeling of Polderwandeling Deelnemers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: