001 - Escape TopBanner
Lichaam gevonden in Wilnis; politie doet onderzoek

Lichaam gevonden in Wilnis; politie doet onderzoek


Geplaatst op: 3 april 2019

In de buurt van een zorgboerderij aan de Amstelkade in Wilnis is woensdagmorgen een lichaam gevonden. Dat meldt de politie. De directe omgeving rond de vindplaats is afgezet.

De politie werd omstreeks 07.00 uur gealarmeerd door een passant die het lichaam in de berm zag liggen. Forensische experts kwamen ter plaatse en verrichtten onderzoek op het lichaam. 

Gisteren was er niet ver van de vindplaats een schietincident in Mijdrecht, waarbij een vrouw overleed. De politie opende daarna een klopjacht op de dader en zette daarbij meerdere politiehelikopters in, onder meer bij Zegveld. 

== UPDATE ==

Het lichaam dat gevonden werd aan de Amstelkade in Wilnis, is van een 54-jarige man uit Zegveld. Hij is mogelijk betrokken bij de dood van een 45-jarige vrouw uit Mijdrecht. Dat bevestigt de politie.
Laatst bewerkt op: 3 april 2019 20:26

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lichaam gevonden in Wilnis; politie doet onderzoek

In de buurt van een zorgboerderij aan de Amstelkade in Wilnis is woensdagmorgen een lichaam gevonden. Dat meldt de politie. De directe omgeving rond de vindplaats is afgezet. De politie werd omstreeks 07.00 uur gealarmeerd door een passant die het lichaam in de berm zag liggen. Forensische experts kwamen ter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: