001 - Homan Zonnepanelen
Opnieuw woning beschoten in Uithoorn: twee verdachten aangehouden

Opnieuw woning beschoten in Uithoorn: twee verdachten aangehouden


Geplaatst op: 4 april 2019

De politie heeft twee verdachten aangehouden die een appartement aan de Romeflat in Uithoorn zouden hebben beschoten. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Het duo werd in Diemen in de boeien geslagen na een achtervolging over de snelweg.

De politie kwam met verschillende korpsen af op een melding van een beschieting van de flatwoning. De verdachten zijn daarna in een auto weggevlucht over de A1 en de A10 in de richting van Diemen. 

Op de Gustav Stresemannstraat werden de verdachten door de politie klemgereden. Een van de schutters kon direct bij de vluchtauto worden aangehouden. De ander probeerde nog te voet te vluchten, maar werd niet veel later op de Martin Luther Kinglaan alsnog aangehouden. 

Volgens de woordvoerder is er niemand gewond geraakt. Getuigen wordt gevraagd zich te melden. 

Het is niet de eerste keer dat er een woning wordt beschoten in Uithoorn. Vorige week werd een pand aan de Rode Klaver in twee dagen twee keer onder vuur genomen. 


Laatst bewerkt op: 4 april 2019 07:04

Bron: RTV NH

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opnieuw woning beschoten in Uithoorn: twee verdachten aangehouden

De politie heeft twee verdachten aangehouden die een appartement aan de Romeflat in Uithoorn zouden hebben beschoten. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Het duo werd in Diemen in de boeien geslagen na een achtervolging over de snelweg. De politie kwam met verschillende korpsen af op een melding van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: