001 -Brouwer Transport
Dierenambulance vist kat uit glasbak Uithoorn

Dierenambulance vist kat uit glasbak Uithoorn


Geplaatst op: 6 april 2019

Na een lange zoektocht hebben de eigenaren hun kat Bliksem teruggevonden in een ondergrondse glasbak in Uithoorn. Het diertje was volgens de dierenambluance sinds donderdag vermist. Vanwege de complexe reddingsoperatie werd ook de brandweer ingeschakeld.

"Ook het bedrijf van de glasbak kwam ter plaatse en na overleg was er geen andere uitweg dan de glasbak te legen" schrijven de vrijwilligers van de dierenambulance op hun facebookpagina. Dat zou volgens hen verkeerd af kunnen lopen, dus werd een lange vangstok gemaakt. "Na wat viswerk, wat niet makkelijk was, hebben we de lijn om de kat heen gekregen en met behulp van de brandweer de kat uit de glasbak weten te halen."

Bliksem heeft buiten wat kleine wondjes niets aan het verhaal over gehouden en zit weer veilig binnen bij de baas. Hoe het diertje in de container terecht is gekomen, blijft een raadsel.Laatst bewerkt op: 6 april 2019 12:52

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dierenambulance vist kat uit glasbak Uithoorn

Na een lange zoektocht hebben de eigenaren hun kat Bliksem teruggevonden in een ondergrondse glasbak in Uithoorn. Het diertje was volgens de dierenambluance sinds donderdag vermist. Vanwege de complexe reddingsoperatie werd ook de brandweer ingeschakeld. "Ook het bedrijf van de glasbak kwam ter plaatse en na overleg was er geen andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: