001 -Brouwer Transport
Drukte van belang bij heropening Aldi Aalsmeer

Drukte van belang bij heropening Aldi Aalsmeer


Geplaatst op: 7 april 2019

Vrijdagochtend waren de eerste klanten al om half acht aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Poldermeesterplein in Aalsmeer. De officiële opening van de winkel werd gedaan door de filiaalleider Jeroen Vreenegoor. Na het doorknippen van het rode lint stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. 

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen vier uur krasten 400 klanten prijzen als tablets, gereedschap en platenspelers tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd gewonnen door Ineke Spaargaren uit Aalsmeer. “Ik ben er helemaal een beetje beduusd van”, aldus de blije winnares. 

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. 

“Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleider Jeroen Vreenegoor. 

De Foodtruck die voor de winkel stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden heerlijke, verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven. 

Nadruk op verse producten 

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

A-merken 

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop. 

Fairtrade en biologisch 

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit. 2 

De filialen worden zo duurzaam mogelijk ingericht. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. 

De vernieuwde winkel aan het Poldermeesterplein 7 in Aalsmeer beschikt over zo’n 100 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. 


Laatst bewerkt op: 7 april 2019 10:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drukte van belang bij heropening Aldi Aalsmeer

Vrijdagochtend waren de eerste klanten al om half acht aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Poldermeesterplein in Aalsmeer. De officiële opening van de winkel werd gedaan door de filiaalleider Jeroen Vreenegoor. Na het doorknippen van het rode lint stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: