001 -Brouwer Transport
Playbackshow Soos De Cirkel weer groot succes

Playbackshow Soos De Cirkel weer groot succes


Geplaatst op: 7 april 2019

Op 29 maart jl was Sporthal De Phoenix omgetoverd tot een schitterende concertzaal compleet met podium, professioneel licht, geluid en schitterend decor. De sterren van Soos De Cirkel konden stralen en dat hebben ze gedaan! De zaal zat met meer dan 500 bezoekers bomvol en iedereen heeft genoten van de 15 playbackacts die opgevoerd werden.
Alle muziekstijlen waren vertegenwoordigd: van het ontroerende ‘Alone’ tot het rockende ‘Let me entertain you’. De zaal was telkens weer wildenthousiast.  Hans van Veen presenteerde als vanouds weer op humoristische wijze de avond en het showballet van Dansschool Nicole hadden bij ieder nummer weer een passende dansact.
 
De playbackers waren allemaal zo goed dat de kritische doch deskundige jury onder leiding van burgemeester Maarten Divendal en de kinderburgemeesters Dorinthe van der Kraats en Fabriz Kalse het heel lastig had om te bepalen wie de beste was. Uiteindelijk waren ze het er unaniem over eens en kozen ze Janneke en Bobby (Daddy Yankee) als nummer 1, gevolgd door Shirley, Miranda, Audrey en Bettina (Spice Girls) en Sander (Dré Hazes). Zij waren de terechte winnaars.
 
Iedereen die keihard meegewerkt heeft aan het slagen van deze avond zien nu alweer uit naar de volgende playbackshow, over twee jaar. Maar dat betekent niet stil afwachten; in de tussentijd zijn er wekelijks op dinsdagavond hele leuke activiteiten te doen in Immitsj, Mijdrecht. Wil je ook bij de Soos komen, dan ben je van harte uitgenodigd een keer avondje te komen kijken!


Laatst bewerkt op: 7 april 2019 09:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Playbackshow Soos De Cirkel weer groot succes

Op 29 maart jl was Sporthal De Phoenix omgetoverd tot een schitterende concertzaal compleet met podium, professioneel licht, geluid en schitterend decor. De sterren van Soos De Cirkel konden stralen en dat hebben ze gedaan! De zaal zat met meer dan 500 bezoekers bomvol en iedereen heeft genoten van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: