001 -Brouwer Transport
Politie doet buurtonderzoek na mishandeling Mijdrecht

Politie doet buurtonderzoek na mishandeling Mijdrecht


Geplaatst op: 7 april 2019

Agenten zijn zondagochtend een buurtonderzoek gestart in Mijdrecht. Dit naar aanleiding van een vechtpartij op zaterdagavond.

De vechtpartij vond plaats in de Gijsbert van Stoutenborchstraat. Een buurtbewoner hoorde zaterdagavond rond 23:00 uur enorm veel gegil. ''Ik had er een zeer naar gevoel bij'' zei de vrouw. Bij de vechtpartij lijkt één iemand te zijn mishandeld. Verdere details ontbreken nog.

De politie startte zondagochtend een buurtonderzoek. Omwonenden die in de buurt van de vechtpartij wonen zijn ondervraagd. De politie hoopt hiermee precies te weten te komen wat er zich heeft afgespeeld en wie de verdachten zijn. Bent u getuige geweest van de vechtpartij c.q. mishandeling of heeft u meer informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.


Laatst bewerkt op: 7 april 2019 13:33

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie doet buurtonderzoek na mishandeling Mijdrecht

Agenten zijn zondagochtend een buurtonderzoek gestart in Mijdrecht. Dit naar aanleiding van een vechtpartij op zaterdagavond. De vechtpartij vond plaats in de Gijsbert van Stoutenborchstraat. Een buurtbewoner hoorde zaterdagavond rond 23:00 uur enorm veel gegil. ''Ik had er een zeer naar gevoel bij'' zei de vrouw. Bij de vechtpartij lijkt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: