001 - Homan Zonnepanelen
Geslaagde seizoenspresentatie VIOS

Geslaagde seizoenspresentatie VIOS


Geplaatst op: 8 april 2019

Voorafgaand aan elk seizoen laat muziekvereniging VIOS Mijdrecht door middel van haar seizoenspresentatie zien waar de afgelopen maanden hard voor gerepeteerd is en wat u van hen kunt verwachten bij de wedstrijden en optredens in zowel binnen als buitenland.

Dat veel publiek zin had in een avond entertainment liet zich gauw zien toen om 19.30 uur de hele tribune van sporthal de Phoenix vol zat. Zij kregen vervolgens een avondvullend spektakel te zien van de Show- & Marchingband en natuurlijk de meiden van Twirlpower. Het leerlingenorkest wist een heel goede uitvoering te verzorgen van vele weken repeteren waarna slagwerk-opperhoofd Marcel Verschoor met het jeugdslagwerk in origineel kostuum het publiek een verrassend optreden wist te geven.

Na de pauze was het opnieuw instructeur Marcel die nu met de slagwerkgroep van de Show- & Marchingband een wel heel bijzonder begin had van de tweede helft. Terwijl het publiek nog terugliep vanuit de pauze begon Ashley al een beetje te trommelen. Zou hij nu wat in zijn eentje wat gaan uitvoeren? Maar hoe meer publiek op haar plek zat, hoe meer slagwerkers hem kwamen assisteren wat uiteindelijk uitmondde in een wervelend optreden dat ze zo in theater Carre zouden kunnen laten zien.

Als afsluiter was natuurlijk de taptoe-show “Can’t take my eyes” die de Show- & Marchingband liet zien. Waarmee zij in ieder geval voor eigen publiek een geweldig applaus kregen. Voor de organisatie en het publiek was het een zeer geslaagde avond!


Laatst bewerkt op: 8 april 2019 07:47

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde seizoenspresentatie VIOS

Voorafgaand aan elk seizoen laat muziekvereniging VIOS Mijdrecht door middel van haar seizoenspresentatie zien waar de afgelopen maanden hard voor gerepeteerd is en wat u van hen kunt verwachten bij de wedstrijden en optredens in zowel binnen als buitenland. Dat veel publiek zin had in een avond entertainment liet zich gauw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: