Heavy Hoempa en JBO in The Mix, zaterdag 15 oktober j.l.


Geplaatst op: 17 oktober 2011

Afgelopen zaterdag was er een apart feest in jongerencentrum The Mix.

In het kader van de Harder Than Heavy-cyclus was het dit keer het thema "metal met humor!"

Als eerste was het de beurt aan de blazers van Heavy Hoempa. Dit unieke gezelschap uit Brabant speelde niet alledaagse brass-muziek. Ze wisten echter binnen de kortste keren het publiek voor zich te winnen met hardrocknummers van vele bekende bands! Alles was zonder geluidsversterking, maar dat was ook niet echt nodig. Zelfs de presentator deed zijn woordje zonder microfoon, hetgeen voor veel hilariteit zorgde! Het Duitse viertal van JBO kwam eveneens met een unieke show naar The Mix. De in het roze uitgedoste band stak op een metalmanier de draak met alle bekende rockers!

Veel bewondering was er voor de drummer die een fenomenale solo weggaf. De band werkte op de lachspieren van de aanwezigen, en dat was nou net de bedoeling van deze speciale avond! De volgende Harder Than Heavy-avond is op zaterdag 14 januari.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heavy Hoempa en JBO in The Mix, zaterdag 15 oktober j.l.

Afgelopen zaterdag was er een apart feest in jongerencentrum The Mix. In het kader van de Harder Than Heavy-cyclus was het dit keer het thema "metal met humor!" Als eerste was het de beurt aan de blazers van Heavy Hoempa. Dit unieke gezelschap uit Brabant speelde niet alledaagse brass-muziek. Ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: