001 -Brouwer Transport
Informatiebijeenkomst financiële regelingen voor mantelzorgers

Informatiebijeenkomst financiële regelingen voor mantelzorgers


Geplaatst op: 8 april 2019

Dinsdag 16 april organiseert Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met MantelzorgNL een workshop financiële regelingen voor mantelzorgers in de Bibliotheek Mijdrecht van 19.30 tot 21.30 uur.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt op toegankelijke en overzichtelijke wijze ingegaan op de verschillende (lokale) financiële regelingen waarmee u als mantelzorger te maken heeft. Na afloop weet u met welke regelingen u rekening moet houden en van welke regelingen u profijt kan hebben. Daarnaast beschikt u dan over voldoende kennis om beslagen ten ijs het gesprek aan te gaan met verschillende financiële instanties.
Er is tijdens de bijeenkomst voldoende ruimte voor het stellen van vragen.
Bovendien ontvangt u ook een gratis zakboek financiën van MantelzorgNL (voorheen Mezzo) vol tips en weetjes.

Wilt u meer informatie of aanmelden, bel dan met het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat op werkdagen, tussen 10.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 0297-760260. U kunt zich ook aanmelden door een mail met uw naam en adres te sturen naar mantelzorg@stdb.nl. Aanmelden kan tot vrijdag 12 april.

Deelname aan deze cursus is gratis voor mantelzorgers die geregistreerd staan bij Mantelzorg De Ronde Venen. Bent u nog niet geregistreerd neemt u dan contact op met Mantelzorg de Ronde Venen (0297) 230 280 of mantelzorg@stdb.nl. U kunt zich ook inschrijven via onze website www.mantelzorgderondevenen.nl.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatiebijeenkomst financiële regelingen voor mantelzorgers

Dinsdag 16 april organiseert Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met MantelzorgNL een workshop financiële regelingen voor mantelzorgers in de Bibliotheek Mijdrecht van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt op toegankelijke en overzichtelijke wijze ingegaan op de verschillende (lokale) financiële regelingen waarmee u als mantelzorger te maken heeft. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: