Buurt in Zicht Abcoude en Baambrugge op Midpoint TV


Geplaatst op: 17 oktober 2011

Dit weekend is het populaire programma Buurt in Zicht weer op TV. Deze keer brengen Martin Wielage en Claudia Prange een bezoekje aan Abcoude en Baambrugge. Ze maken kennis met de inwoners en de prachtige plekken in beide dorpen.

Buurt in Zicht is een "manbijthond"- achtige programma, waarin toevallige ontmoetingen en bijzondere stillevens elkaar afwisselen. Via internet kunt u eerdere afleverervingen terug zien. Ook deze aflevering staat op internet. Kijk op www.midpointlive.nl onder Uitzending gemist bij Buurt in Zicht.

Op TV is Buurt in Zicht te zien van vrijdagavond 18.00 uur t/m zondagnacht 00.00 uur. Elk even uur op Midpoint TV, kanaal 953 op Ziggo digitaal.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurt in Zicht Abcoude en Baambrugge op Midpoint TV

Dit weekend is het populaire programma Buurt in Zicht weer op TV. Deze keer brengen Martin Wielage en Claudia Prange een bezoekje aan Abcoude en Baambrugge. Ze maken kennis met de inwoners en de prachtige plekken in beide dorpen. Buurt in Zicht is een "manbijthond"- achtige programma, waarin toevallige ontmoetingen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: