001 -Brouwer Transport
Installatie Burgemeester live op Radio Aalsmeer

Installatie Burgemeester live op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 9 april 2019

Dinsdag 16 april wordt de nieuwe burgemeester van Aalsmeer geïnstalleerd. Radio Aalsmeer zal de benoeming van de heer Gido Oude Kotte en daaropvolgende receptie van live verslag voorzien. Tijdens de receptie komen de nieuwe burgemeester en diverse Aalsmeerders aan het woord. De installatie is live te beluisteren tussen 20.00 tot 22.00 uur.
 
‘Echt Esther’ onderzoekt radiovirus
Esther Sparnaaij besloot eens naar haar eigen radio-omroep te kijken. Wie zijn eigenlijk Radio Aalsmeer? Ben je benieuwd wat er zoal voor en achter de schermen gebeurt? En waarom de medewerkers van Radio Aalsmeer zo graag radio maken? Luister dan mee, donderdag 11 april tussen 19:00 en 20:00. Dan vertellen Meindert V/d Zwaard, Peter Boogaard, Elbert Huijts en Deborah Bothe over wat er bij de radio gebeurt. Welke muziek kies je? Wie regelt de techniek? Wie onderhoudt de studio? Heeft de omroep een bestuur? Meer vragen? Mail ze naar esther@radioaalsmeer.nl.
 
Cultureel Aalsmeer in ‘That’s Life’
Het maandelijkse lifestylemagazine met Jenny Piet en Wilbert Streng begint donderdag met Constantijn Hoffscholte, coördinator van het Flower Art Museum. Hij neemt tevens vrijwilligster Leomiek Tesselaar mee naar de studio, evenals violiste Merel Vercammen die de The Art of Music concerten in het museum coördineert. Later schuift Erna Zuidhoek aan. Zij is mentor voor een stressvrij leven, maar ook hier in Nederland de leider van een nieuw platform voor vrouwen: When Women Speak. We sluiten de avond cultureel verantwoord af met Angèle Aardman van het Boekhuis Aalsmeer, o.a. over het geslaagde Boekhuisbal van 22 maart jl. en prachtige boeken die zijn uitgekomen vanwege het Rembrandt Jaar. Radio techniek is in handen van Dennis Wijnhout.
 
Verjaardagspartijtje bij ‘Let’s Go’
Aanstaande vrijdag wordt het tussen 18.00 en 19.00 uur een gezellige boel bij het kinderprogramma Let’s Go. Dan komt de 10-jarige Kaya zijn verjaardagsfeestje vieren in de radiostudio, compleet met slingers en ballonnen. Hij mocht een keer eerder mee naar de radiostudio, is gek van muziek en droomt al over radio maken. Reden voor Jonas en Laurens om hem uit te nodigen en zelfs zijn unieke partijtje te organiseren bij Let’s Go. Het wordt lekker druk in de studio, want hij neemt negen vriendjes mee die met elkaar een favoriete top 3 hebben samengesteld. De kinderen mogen de activiteitenagenda presenteren, interviewen en vooral gaan genieten. Het wordt vast en zeker een feestje in de studio voor Kaya! Luister je weer mee?
 
Depressie-expert Marie-José van Tol in ‘Blikopener Radio’
Op maandagavond 15 april bellen we met universitair docent Marie-José van Tol. Zij werkt in het UMCG in Groningen en doet onderzoek naar de rol die de hersenen spelen bij depressie en specifieke symptomen daarvan, zoals piekeren, het niet beleven van plezier en de wens om dood te zijn. Natuurlijk willen wij hier alles over weten. Verder bellen we weer met columnisten en vertelt ‘Wilg’ wat haar op technologisch gebied opviel deze week.
 
Nieuwsgierig naar wat voor innovatie-adviezen Alexander Josiassen aan mediabedrijven geeft? Luister dan de uitzending van maandag 8 april terug.
 
Gouden Paralympiër Jetze Plaat in 'Door de Mangel’
Maandag 8 april was Jeroen Mäkel de 250egast van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Jeroen viel met zijn neus in de taart tijdens deze jubileumuitzending. De in de Hornmeer opgegroeide Jeroen noemt zichzelf creatief, open en direct. Hij kwam na zijn studie in de marketingwereld terecht en werkte voor enkele grote bedrijven. Zijn tijd bij Kawasaki heeft het motorvirus aangewakkerd: “Misschien komt er in de toekomst wel weer een in de schuur te staan”, keek Mäkel in de glazen bol. Voorlopig houdt het echter bij het opzetten van zijn eigen marketingbureau “Aan”.
 
Ook Jeroen heeft volgens het bekende doorgeefsysteem een nieuwe gast aangedragen. Echter zijn gast komt pas op 22 april naar de studio, want komende maandag ontvangen Mylène en Elbert een bijzondere gast: handbiker en triatleet Jetze Plat. Vorige maand verbeterde Plat het werelduurrecord handbiken en bereidt hij zich voor op de Paralympische Spelen in Tokio volgend jaar. Gelukkig heeft Jetze tijd gevonden in zijn drukke trainingsschema en komt hij a.s. maandag naar de studio. Natuurlijk vragen wij naar zijn sportieve prestaties en hopen we Jetze wat beter te leren kennen. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor de Paralympiër, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nlof bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 9 april 2019 08:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Installatie Burgemeester live op Radio Aalsmeer

Dinsdag 16 april wordt de nieuwe burgemeester van Aalsmeer geïnstalleerd. Radio Aalsmeer zal de benoeming van de heer Gido Oude Kotte en daaropvolgende receptie van live verslag voorzien. Tijdens de receptie komen de nieuwe burgemeester en diverse Aalsmeerders aan het woord. De installatie is live te beluisteren tussen 20.00 tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: