001 -Family

Communicatietraining en kerstdecoratie bij De Paraplu


Geplaatst op: 17 oktober 2011

De komende periode speelt de Stichting 'Paraplu' met haar cursus-aanbod al in op de kerstperiode en de komende lange winteravonden. Eind oktober en begin november starten een tweetal cursussen die in een behoefte kunnen voorzien.

Communicatietraining
Communicatievaardigheden zijn onmisbaar en komen elke dag van pas bij iedere gelegenheid waarin je in gesprek of contact bent met andere mensen, zowel persoonlijk als zakelijk en ook tijdens een voordracht of presentatie. De Stichting 'Paraplu' biedt daarom de mogelijkheid aan om zich hierin te trainen en te verbeteren. De 6-delige cursus wordt verzorgd door de arvaren docent M. van der Voort, die meldt: "Aandacht wordt besteed aan argumenteren, structureren van een tekst, presentatie, verbale en non-verbale communicatie. Voor deze cursus is geen vooropleiding nodig".
De cursusprijs is inclusief lesmateriaal en vindt plaats op de maandagen van 31 oktober tot en met 5 december van 09.30-11.30 uur. De cursuskosten bedragen € 37,00

Kerstdecoratie beplakt met decopatch papier
Deze eendaagse workshop wordt tweemaal georganiseerd, namelijk op Donderdag 10 november én op donderdag 24 november van 09.30-11.30 uur en wordt verzorgt door de bekende creatieve kunstenares Ans van Kerkwijk. Desgevraagd licht zij toe: "De deelnemers werken met decopatch papier met een geschilderd effect, wat gescheurd wordt in verschillende tinten. Dit wordt op hout, steen of ander materiaal geplakt met een speciale lijm, waarna het afwasbaar is. Er zijn diverse voorbeelden beschikbaar, zoals een kerstboom, kandelaar in stervorm of ovaal. Na afloop is men in staat om ten behoeve van de huisversiering tijdens de Kersdagen zelf allerlei mooie en sfeervolle effecten te creëeren".
De aan te schaffen materiaalkosten bedragen € 10,00, aan de docente te voldoen. De cursusprijs bedraagt slechts € 8,00.

Informatie en Inschrijven

Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Communicatietraining en kerstdecoratie bij De Paraplu

De komende periode speelt de Stichting 'Paraplu' met haar cursus-aanbod al in op de kerstperiode en de komende lange winteravonden. Eind oktober en begin november starten een tweetal cursussen die in een behoefte kunnen voorzien.CommunicatietrainingCommunicatievaardigheden zijn onmisbaar en komen elke dag van pas bij iedere gelegenheid waarin je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: