WVAC breidt uit met weer twee nieuwe leden


Geplaatst op: 17 oktober 2011


Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum heeft er weer twee nieuwe leden bij. Vorige week donderdag ontvingen Jeroen Kuin van All About Hair en Ellen Verheul van True Fashion en Target uit handen van WVAC-voorzitter Ed Kriek een welkomstbloemetje.

Jeroen Kuin van All About Hair is een van de drijvende krachten achter de jaarlijkse Fashion Night. Hij noemt zichzelf kappersondernemer en de goede contacten met de ondernemers in Aalsmeer Centrum hebben Jeroen en zijn partner Olaf doen besluiten ook lid te worden van de WVAC om zo wellicht op meerdere vlakken te gaan samenwerken. All About Hair is gevestigd in de Hadleystraat 55 en veel meer dan een kapper. Haarkunstenaar Olaf van den Wildenberg draait nationaal en internationaal mee met de top binnen het vak. De salon heeft een regionale functie en binnen de regio willen Olaf en zijn team de beste zijn op het gebied van knip- en kleurtechnieken en de gasten prikkelen en verrassen met gastvrijheid, service en kwaliteit.

Ellen Verheul is de trotse eigenaresse van twee modewinkels in de Zijdstraat. True Fashion is al weer enige tijd gevestigd op nummer 49. Zij verkopen dameskleding in de maten XS t/m 3XL. Sinds enkele maanden heeft Ellen een tweede winkel geopend op nummer 64. In deze winkel met de naam Target kunnen de grote en kleine mannen terecht. Zij verkopen herenkleding in de maten S t/m 6XL en jongenskleding in de maten 140 t/m 176. Een aanwinst voor de Zijdstraat want door het grote aanbod modewinkels kun je voor kledingshoppen gewoon in Aalsmeer Centrum terecht.

Voorzitter Ed Kriek is erg blij met weer twee nieuwe leden. Door intensieve ledenwerving van het bestuur staat de ledenteller inmiddels op 65. Het WVAC-bestuur is er van overtuigd dat gezamenlijke initiatieven de beste manier zijn om het centrum nieuw leven in te blazen. De leden van de WVAC willen graag gezamenlijk met collega-winkeliers actie ondernemen om het centrum te verbeteren. Het lidmaatschap heeft voor winkeliers ook diverse financiële voordelen. Zo maken de leden deel uit van de gezamenlijke PR-uitingen en krijgen ze tijdens de verschillende markten in het centrum een gratis kraam. Klanten kunnen leden van de winkeliersvereniging herkennen aan het lidmaatschapsbordje in de winkel. Voor meer informatie en nieuws: www.aalsmeercentrum.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

WVAC breidt uit met weer twee nieuwe leden

Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum heeft er weer twee nieuwe leden bij. Vorige week donderdag ontvingen Jeroen Kuin van All About Hair en Ellen Verheul van True Fashion en Target uit handen van WVAC-voorzitter Ed Kriek een welkomstbloemetje. Jeroen Kuin van All About Hair is een van de drijvende krachten achter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: