001 - Homan Zonnepanelen
450ste huisbezoek voor brandveiligheid in Aalsmeer

450ste huisbezoek voor brandveiligheid in Aalsmeer


Geplaatst op: 10 april 2019

Brandweer Amsterdam-Amstelland gaat gratis op bezoek bij inwoners voor een persoonlijk advies over brandveiligheid in hun woning. Deze week legde de adviseur brandveiligheid, Theo de Kruijf,  het 450ste huisbezoek af in Aalsmeer. Voor deze bijzondere gelegenheid deed hij dat samen met burgemeester Jeroen Nobel en clustermanager Wilfred van Randwijk. Tijdens een huisbezoek bekijkt de veiligheidsadviseur samen met bewoners de situatie in de woning en geeft hij advies op maat. Ook hangt hij een gratis rookmelder op.

Jaarlijks krijgt de Brandweer Amsterdam-Amstelland meer dan 500 meldingen van brand in een woning. Vlam in de pan, kortsluiting, klussen in huis, brandstichting en roken in bed zijn de belangrijkste oorzaken van woningbrand. Helaas vallen hier nog steeds (te) veel slachtoffers bij. Inwoners kunnen zelf veel doen om de kans op brand in huis te verkleinen of, als er toch brand uitbreekt, de gevolgen te beperken. De brandweer geeft mensen graag advies om hun woning brandveiliger te maken.    

Interesse in een huisbezoek?

U kunt een afspraak maken voor een woningbezoek door een mail te sturen naar samenbrandveilig@brandweeraa.nl onder vermelding van uw aam, adres en telefoonnummer. U kunt ook bellen voor een afspraak (020) 555 6000.  


Laatst bewerkt op: 10 april 2019 12:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

450ste huisbezoek voor brandveiligheid in Aalsmeer

Brandweer Amsterdam-Amstelland gaat gratis op bezoek bij inwoners voor een persoonlijk advies over brandveiligheid in hun woning. Deze week legde de adviseur brandveiligheid, Theo de Kruijf,  het 450ste huisbezoek af in Aalsmeer. Voor deze bijzondere gelegenheid deed hij dat samen met burgemeester Jeroen Nobel en clustermanager Wilfred van Randwijk. Tijdens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: