001 -Brouwer Transport
Raadselachtige autokraak in Mijdrecht

Raadselachtige autokraak in Mijdrecht


Geplaatst op: 10 april 2019

Bij een auto-inbraak in Mijdrecht zijn in de nacht van dinsdag op woensdag wonderbaarlijk genoeg alleen een jas en zonnebril gestolen. De krakers lieten alle andere waardevolle spullen liggen.

De autokraak vond plaats op de kruising van de Cornelis Beerninckstraat met de Midrethstraat. Deze locatie ligt precies tussen de Molenwiek en Hoofdweg waar diezelfde nacht ook ingebroken is bij een voetbalclub en basisschool. De kans is dan ook groot dat de jas en zonnebril, die gestolen zijn bij de autokraak, alleen gebruikt zijn als vermomming bij de andere inbraken.

De eigenaar van de auto heeft inmiddels aangifte bij de politie gedaan. Die doet verder onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.
Laatst bewerkt op: 10 april 2019 17:13

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Raadselachtige autokraak in Mijdrecht

Bij een auto-inbraak in Mijdrecht zijn in de nacht van dinsdag op woensdag wonderbaarlijk genoeg alleen een jas en zonnebril gestolen. De krakers lieten alle andere waardevolle spullen liggen. De autokraak vond plaats op de kruising van de Cornelis Beerninckstraat met de Midrethstraat. Deze locatie ligt precies tussen de Molenwiek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: