001 - Homan Zonnepanelen
Laptop gestolen bij auto-inbraak parkeergarage Mijdrecht

Laptop gestolen bij auto-inbraak parkeergarage Mijdrecht


Geplaatst op: 11 april 2019

Woensdag is er op klaarlichte dag een auto opengebroken in de parkeergarage in Mijdrecht. De inbraak vond plaats tussen 18:15 uur en 18:30 uur.

De auto stond geparkeerd in de garage onder winkelcentrum de Passage. De auto-inbrekers sloegen een zijruit in en gingen er vervolgens met een laptoptas inclusief de inhoud vandoor.

Het is niet de eerste autokraak deze week. In de nacht van dinsdag op woensdag werd er een auto opengebroken aan de Midrethstraat. Daar was de buit een zonnebril en een jas. Of de twee inbraken iets met elkaar te maken hebben is niet bekend.

De politie heeft de autokraak in onderzoekt en roept getuigen op zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800 - 7000.Laatst bewerkt op: 11 april 2019 06:36

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laptop gestolen bij auto-inbraak parkeergarage Mijdrecht

Woensdag is er op klaarlichte dag een auto opengebroken in de parkeergarage in Mijdrecht. De inbraak vond plaats tussen 18:15 uur en 18:30 uur. De auto stond geparkeerd in de garage onder winkelcentrum de Passage. De auto-inbrekers sloegen een zijruit in en gingen er vervolgens met een laptoptas inclusief de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: