001 -Family

De Country Roads top 50 bij Rick FM


Geplaatst op: 17 oktober 2011

Opnieuw verzorgt een programmamaker bij Rick FM een jaarlijks terugkerend initiatief (nu voor de 9e editie).
En die programmamaker is Jaap van der Leij, die wekelijks het programma ‘Country Roads' produceert en presenteert.
"Country Roads' is elke zaterdagavond van 18:00 tot 19:00 uur bij Rick FM, de lokale radio-omroep voor Uithoorn / De Kwakel en Groot Amstelland te beluisteren.

Op zaterdag 3 december a.s. staat dit programma ‘Country Roads' in het teken van de ‘Country Top 100 aller tijden', dus een lijst met de populairste countryplaten ooit gemaakt. Met stijlen als: bluegrass, rockabilly, countryrock en moderne countrymuziek.
En het leuke aan dit initiatief is, dat het door de Rick FM luisteraars zelf zal worden samengesteld.

Alle luisteraars kunnen tot 25 november a.s. maximaal hun 10 meest favoriete countrynummers insturen via het programma-emailadres: countryroads@kpnplanet.nl

Programmamaker Jaap van der Leij ziet uit naar een stroom inzendingen van de luisteraars en geeft opnieuw een aantal mooie prijzen weg.
Voor diegene, die de meeste andere mensen weet aan te sporen om mee te gaan stemmen, heeft Jaap van der Leij ook een mooie prijs ter beschikking.

Op 3 december a.s. krijgt: ‘Country Roads', speciaal voor deze bijzondere uitzending, een lengte die vier keer zo lang zal zijn als gebruikelijk, namelijk van 18:00 tot 22:00 uur.

Dus alleszins de moeite waard om ook uw inzending tijdig vóór 25 november a.s. ingestuurd te hebben!

Rick FM is stereo te ontvangen via de kabel op 99.0 FM, in de ether op 106.3 FM en met de ‘Live Radio Stream' wereldwijd via de computer op: www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Country Roads top 50 bij Rick FM

Opnieuw verzorgt een programmamaker bij Rick FM een jaarlijks terugkerend initiatief (nu voor de 9e editie). En die programmamaker is Jaap van der Leij, die wekelijks het programma ‘Country Roads' produceert en presenteert. "Country Roads' is elke zaterdagavond van 18:00 tot 19:00 uur bij Rick FM, de lokale radio-omroep voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: