Rode Kruis disco avond voor jongeren met een verstandelijke beperking zeer geslaagd


Geplaatst op: 17 oktober 2011

Aalsmeer - Vrijdag 14 oktober organiseerde het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn in Discotheek Bon Ami te Aalsmeer een disco avond voor ruim 50 jongeren met een verstandelijke beperking en hun begeleiders.

Net als twee vorige keren was deze disco avond weer een doorslaand succes.
De deuren van discotheek Bon Ami gingen om 19.30 uur open. De entree was gratis en iedereen kreeg een gratis drankje. De gasten kwamen vanuit de hele regio en woonden thuis of waren bewoners van Ons Tweede Thuis. Al snel begon iedereen te dansen op de muziek van DJ Ger. De dansvloer stroomde vol met de gasten en hun begeleiders. Daarna maakte de Uithoornse zanger Harm er een feest van. Op zijn Hollandse meezingers werden een groot aantal polonaises gelopen. De gasten kregen ook de kans om samen met Harm een duet te zingen.

Meerdere keren gingen schalen rond met daarop kaas, worst, zakjes chips en hapjes uit de friteuse. Verschillende scholieren van middelbare scholen uit de omgeving van Uithoorn en Aalsmeer hielpen mee bij deze disco avond vanwege hun maatschappelijke stage. De rest van de avond draaide DJ Ger muziek en van het enthousiaste publiek mocht hij het volgende jaar zeker weer terugkomen. Helemaal blij en al uitkijkend naar de disco van volgend jaar gingen de gasten om 22.45 uur weer naar huis.

Voor onze komende activiteiten zoekt het Jongeren Rode Kruis Uithoorn en Aalsmeer nog scholieren die zich vrijwillig willen inzetten om mensen te helpen. Wil jij het Jongeren Rode Kruis helpen bij activiteiten voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking, of wil je meer informatie over wat het Jongeren Rode Kruis doet? Mail dan naar rkjongeren@hotmail.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rode Kruis disco avond voor jongeren met een verstandelijke beperking zeer geslaagd

Aalsmeer - Vrijdag 14 oktober organiseerde het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn in Discotheek Bon Ami te Aalsmeer een disco avond voor ruim 50 jongeren met een verstandelijke beperking en hun begeleiders. Net als twee vorige keren was deze disco avond weer een doorslaand succes.De deuren van discotheek Bon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: