001 -Family

Wintertentoonstelling konijnenverening 'Onze Langoren'


Geplaatst op: 17 oktober 2011

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober a.s. houdt konijnen en pluimveevereniging "Onze Langoren" voor de 76ste keer haar jaarlijkse wintertentoonstelling. Deze wordt weer gehouden in de Willisstee. U kunt de Willisstee vinden aan de Pieter Joostenlaan 24 te Wilnis.
Tentoongesteld zullen worden 180 konijnen, 2 cavia's, 29 grote- en dwerghoenders en 73 watervogels en ganzen en 10 duiven. Verschillende leden, waaronder ook jeugdleden, brengen dus in totaal 294 dieren van verschillende rassen en kleurslagen in de kooien in de Willisstee.

Op vrijdag zullen er 4 nationaal bekende keurmeesters druk bezig zijn alle dieren te keuren op hun specifieke eigenschappen. Dit zijn voor de konijnen: M.L.M.J. Kok, E. Rook en C.J. Langbroek. De hoenders, watervogels en duiven door Mevr. M.W.C. Maas-Sep.
Aan het begin van de middag zullen de keurmeesters de prijswinnaars aanwijzen.

Voor de liefhebber van kleindieren is een bezoek aan deze tentoonstelling zeer de moeite waard. Als u interesse heeft voor bepaalde rassen of er over denkt b.v. een konijn of cavia aan te schaffen lopen er genoeg mensen rond die u antwoordt kunnen geven op uw vragen. In de kooien zult u bekende maar ook minder bekende rassen aantreffen.
Ook is er weer voor de kinderen een knuffelhoekje ingericht waar ze met een aantal dieren kunnen spelen en knuffelen en de te knuffelen dieren zijn ook te koop.
Net als de afgelopen jaren is de enveloppenstand ook weer aanwezig. Via deze weg kunt u de vereniging steunen en leuke prijzen winnen.
De toegang is net zoals altijd gratis!

De tentoonstelling is geopend op vrijdag 21 oktober van 17.00 tot 22.00 uur en op
Zaterdag 22 oktober van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij hopen u daar te zien!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wintertentoonstelling konijnenverening 'Onze Langoren'

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober a.s. houdt konijnen en pluimveevereniging "Onze Langoren" voor de 76ste keer haar jaarlijkse wintertentoonstelling. Deze wordt weer gehouden in de Willisstee. U kunt de Willisstee vinden aan de Pieter Joostenlaan 24 te Wilnis.Tentoongesteld zullen worden 180 konijnen, 2 cavia's, 29 grote- en dwerghoenders … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: