001 -Brouwer Transport
Expositie 'Het Begin' van Manon Buizert in gemeentehuis De Ronde Venen

Expositie 'Het Begin' van Manon Buizert in gemeentehuis De Ronde Venen


Geplaatst op: 13 april 2019

Schilderen is mijn passie en ik doe het al sinds dat ik het me kan herinneren. Ik ben constant opzoek naar nieuwe technieken, complexe concepten en andere mediums. Dit doe ik via internet, Ik heb nooit de kans gehad om naar een kunstschool te gaan. Uiteindelijk heb ik alles mezelf aangeleerd en dat maakt mij extra trots op het niveau waar ik nu al ben.

Mijn expositie heet 'het Begin', Ik zie het als een begin van mijn kunst carrière. Er hangen allerlei verschillende werken van landschappen tot portretten. Ook hangen er oude en nieuwe werken, op deze manier laat ik zien wat ik kan.

Mijn stijl van kunst is surrealistisch, maar af en toe ook realistisch. Maar wat ook een kenmerk van mij is, is dat mijn werk meestal ook heel kleurrijk is. Voorheen schilderde ik met acryl, maar mijn nieuwe werk is voornamelijk met olieverf en af en toe waterverf. Ik hou er van om een soort rust te creëeren in mijn werk, doormiddel van compositie en kleur.

'Het Begin' is te zien op werkdagen in het gemeentehuis van De Ronde Venen. Via de hoofdingang kun je naar binnen en daar hangt mijn werk (ook in de raadzaal).

Op www.mbuzzart.com kunt u mijn kunst vinden of contact zoeken voor een schilderij in opdracht.


Laatst bewerkt op: 13 april 2019 11:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie 'Het Begin' van Manon Buizert in gemeentehuis De Ronde Venen

Schilderen is mijn passie en ik doe het al sinds dat ik het me kan herinneren. Ik ben constant opzoek naar nieuwe technieken, complexe concepten en andere mediums. Dit doe ik via internet, Ik heb nooit de kans gehad om naar een kunstschool te gaan. Uiteindelijk heb ik alles mezelf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: