001- Uithoorn
Workshop 3D printen

Workshop 3D printen


Geplaatst op: 15 april 2019

Al meer dan dertig jaar wordt de 3D printer gebruikt. De ontwikkeling ervan gaat razendsnel. Hij wordt gebruikt om bijvoorbeeld huizen mee te bouwen, maar het is ook mogelijk om er modellen van organen of statische implantaten mee te printen. De 3D printer wordt ook steeds populairder onder kunstenaars, want er kunnen bijzondere kunstwerken mee gemaakt worden. Sinds kort beschikt Cultuurpunt Aalsmeer ook over een 3D printer. In de meivakantie, op woensdag 1 mei, krijg je de kans om hier als één van de eersten kennis mee te maken.

De 3D printer wordt steeds toegankelijker. Een persoonlijke sleutelhanger, vaasje of sieraad? Zodra je de techniek onder de knie hebt kun je dit allemaal zelf ontwerpen en uitprinten. Tijdens de gratis workshop 3D printen krijg je eerst een korte uitleg over de 3D printer en waar hij voor gebruikt wordt. Vervolgens ga je aan de slag met een tekenprogramma op de iPad om een eigen 3D-model te maken. Aan het eind van de workshop wordt het 3D-model direct geprint. De workshop vindt plaats op woensdag 1 mei, van 14.00 tot 16.00 uur, in de workshopruimte van Cultuurpunt Aalsmeer, op Marktstraat 19.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan deze workshop? En ben je tussen de 9 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cultuurpuntaalsmeer.nl met je naam en leeftijd, vóór 27 april.


Laatst bewerkt op: 15 april 2019 14:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop 3D printen

Al meer dan dertig jaar wordt de 3D printer gebruikt. De ontwikkeling ervan gaat razendsnel. Hij wordt gebruikt om bijvoorbeeld huizen mee te bouwen, maar het is ook mogelijk om er modellen van organen of statische implantaten mee te printen. De 3D printer wordt ook steeds populairder onder kunstenaars, want … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: