VLC
mth Open Mijdrechtse Indoor Tennis Kampioenschappen fantastisch verlopen

mth Open Mijdrechtse Indoor Tennis Kampioenschappen fantastisch verlopen


Geplaatst op: 16 april 2019

Voor de 20e keer op rij dit jaar is de mth Open Mijdrechtse Indoor Tennis Kampioenschappen fantastisch verlopen. Het officiële KNLTB toernooi is zaterdag 30 maart van start gegaan. Deelnemers komen overal vandaan om met dit toernooi mee te kunnen doen, zelfs uit Rotterdam, Hazerswoude. Dit jaar hadden 147 deelnemers zich ingeschreven. Het is een goed toernooi om tegen andere mensen te tennissen die van verder komen en het is een toernooi wat heel goed is ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie die velen tennissen.

Doordeweeks waren alle avonden goed bezet. Er hing een gezellige sfeer en maandag en woensdagavond was er een loterij voor iedereen die aanwezig waren. Ondanks de regen op dinsdagavond konden de partijen gewoon doorgaan omdat het toernooi binnen is.

Vanwege dat een aantal deelnemers met de voorjaarscompetitie meedoen die vaak in ons finale weekend valt, kon er eventueel uitgeweken worden naar maandagavond 8 april. De meeste finales zijn uiteindelijk op zaterdag 6 april en zondag 7 april gespeeld. Heel veel partijen waren ook echte finalepartijen, die goed aan elkaar gewaagd waren. Maandagavond 8 april moest er nog 1 dames singel partij gespeeld worden. Wat een fenominale wedstrijd tussen Barbara Bus en Gerda Harleman, allebei gingen ze voor elk punt en het werd dan ook een 3 setter. Uiteindelijk na meer dan 2 uur op de baan gestaan te hebben heeft Barbara Bus gewonnen met een uitslag van 6-4 4-6 6-3.

De meeste deelnemers hebben 2 partijen gespeeld of meer en sommige poules hadden nog kruis finales tussen de nr. 1 en 2. Vanwege ratingtoernooi zie je dat de sterkte dicht bij elkaar liggen waardoor veel partijen soms meer dan 2 uur op de baan stonden. Iedereen heeft weer daadwerkelijk moeten strijden voor de 1e en de 2e prijs.

Last but least was er voor alle aanwezige deelnemers tijdens de prijsuitreiking een loterij voor 2 stadiontickets Roland Garros. Het winnende lot was 676. Windeld van de Born wist even niet wat hem overkwam toen hij zag dat het zijn lotnummer was.

Verder willen we alle sponsoren bedanken die het mede mogelijk gemaakt hebben dat we een geweldig toernooi hebben kunnen neerzeten.

Laatst bewerkt op: 16 april 2019 10:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

mth Open Mijdrechtse Indoor Tennis Kampioenschappen fantastisch verlopen

Voor de 20e keer op rij dit jaar is de mth Open Mijdrechtse Indoor Tennis Kampioenschappen fantastisch verlopen. Het officiële KNLTB toernooi is zaterdag 30 maart van start gegaan. Deelnemers komen overal vandaan om met dit toernooi mee te kunnen doen, zelfs uit Rotterdam, Hazerswoude. Dit jaar hadden 147 deelnemers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: