VLC
Pasen op Radio Aalsmeer

Pasen op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 16 april 2019

Een vrolijk begin van de Tweede Paasdag, want van 10.00 tot 12.00 zorgen Lianda van der Schilden en Sem van Hest voor een muzikaal Paasontbijt. Perfect om de mooie maandag mee door te komen. Eventuele verzoeknummers kunnen gemaild worden aan sem@radioaalsmeer.nl. Maar er is deze week nog veel meer te leren van Radio Aalsmeer.
 
‘Echt Esther’ spreekt Aalsmeerse coaches
Donderdag 18 april zijn Jidske Steenwinkel, Belinda Buskermolen, Mercedes Sharrocks en Ingrid Claasente gast. Samen vormen zij coachcentrum Amstelland. Steenwinkel werkt als kinder- en jongerentherapeut. Belinda Buskermolen begeleidt cliënten die vastlopen in hun persoonlijke ontwikkeling en/of loopbaan. Mercedes Sharrocks is medium, intuïtief -en mindset coach. Ingrid Claasen is wel bekend door het organiseren van Netwerk & Ladies Events. Tegenwoordig richt zij zich vooral op de merkvoering van ZZP- en MKB bedrijven. Heb jij een vraag voor de dames die Esther Sparnaaij donderdag niet mag vergeten? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.
 
‘DownTown Radio’ over therapie voor kinderen
Dennis Wijnhout, Rinus van Itterzon en Ilse Zethof zijn weer terug met ‘DownTown Radio’. Nog maar ruim twee maanden voordat DownTown Ophelia weer plaats vindt, dus de hoogste tijd om bij te praten. Carin Verhagen komt naar de studio vanwege haar stichting De Giraf. Zij bieden therapie op maat aan voor kinderen met een beperking of stoornis. Carin neemt haar 18-jarige zoon Thom met Downsyndroom mee die uiteraard ook aan het woord komt. Hij heeft leuke liedjes uitgezocht en daar zit ongetwijfeld André Hazes bij, want hij is groot fan. Het wordt weer een volle en gezellige uitzending zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur.
 
Jan & Janssen Live met Jelle Verbeek
Jelle Verbeek is zanger, songwriter en producer en al sinds zijn 13e actief op Youtube. Jan Gravesteijn en Jurgen Jansen ontvangen hem zaterdag in de studio. Jelle is begonnen met covers, maar in 2017 bracht hij zijn debuutalbum uit dat hij ook helemaal zelf geproduceerd, ge-mixed en afgemonteerd heeft. Meerder singles volgden en zo groeide zijn populariteit op de streamingdiensten. In juni 2018 kwam zijn tweede album, wat heeft hij voor 2019 in petto?
 
Depressie-expert Marie-Jose van Tol bij ‘Blikopener Radio’
Komende weken is het vakantietijd voor Blikopener Radio, maar dat is geen reden om een open blik te houden! We trekken namelijk de leukste uitzendingen van de afgelopen tijd uit het blik en herhalen deze de komende maandagen.
 
Zo was de uitzending van 15 april ook weer mooi. Even terugluisteren kan natuurlijk! Lennart en Wilg belden met Marie-Jose van Tol. Zij is psycholoog en werkt als universitair docent bij het UMCG in Groningen. Ze vertelde over haar onderzoek naar de rol die de hersenen spelen bij het omgaan met depressies. Ook legde ze uit wat de Jonge Akademie is. Verder namen we een spreekwoordelijke rode pil met columnist Jilles, vertelde Wilg wat ze leerde bij een innovatie-evenement in Parijs en hadden we het met columnist Hermaniak over innovaties binnen LinkedIn en Twitter.
 
Karin de Geus gast in 'Door de Mangel'
Afgelopen maandag ontvingen Mylène en Elbert Huijts Paralympiër en houder van het werelduurrecord handbiken, Jetze Plat. De in Vrouwenakker woonachtige sporter vond tijd in zijn drukke trainingsschema om een uur lang allerlei vragen te beantwoorden. Het grote doel voor Jetze zijn de Paralympische Spelen in Tokio volgend jaar. Hij hoopt op twee of drie medailles bij het handbiken en de triatlon. Plat gaf aan na Tokio met zijn gewonnen prijzen weer terug te komen naar Radio Aalsmeer.
 
Op Tweede Paasdag komt er ook weer een gast naar de studio. Dit is de gast die Jeroen Mäkel op 8 april heeft voorgedragen. Karin de Geus-Stokkel komt maandagavond meehelpen eieren zoeken. Zij doet vrijwilligerswerk bij de Scouting, maar ook in een hospice. Daarnaast is zij ook actief bij de Roparun. Mäkel weet dat zij niet zelf meeloopt, maar wil graag weten wat zij dan wel precies doet. Deze en andere verrassende vragen zullen Karin worden voorgelegd. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Karin de Geus, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nlof bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Laatst bewerkt op: 16 april 2019 05:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pasen op Radio Aalsmeer

Een vrolijk begin van de Tweede Paasdag, want van 10.00 tot 12.00 zorgen Lianda van der Schilden en Sem van Hest voor een muzikaal Paasontbijt. Perfect om de mooie maandag mee door te komen. Eventuele verzoeknummers kunnen gemaild worden aan sem@radioaalsmeer.nl. Maar er is deze week nog veel meer te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: