Geen punten voor Atlantis 2

Geplaatst op: 17 oktober 2011

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 liet zaterdag 15 oktober helaas punten liggen tegen VZOD 2 in Kudelstaart. Atlantis verloor met 11-10. De wedstrijd begon met de volgende opstelling: Kristian Geerdinck, Berry de Jong, Cyntia Sassen en Janneke van Ginkel stonden in de aanval. De verdediging bestond uit Jacco van Koeverden Brouwer, Bas Bogaard, Tamara Gortenmulder en Melissa van de Stap. Het team werd gecoacht door Tamira Breedijk. De score ging gelijk op tot de stand van 3-3. Atlantis bouwde dit uit met mooie doelpunten naar een stand van 3-6. VZOD liet Atlantis echter niet verder uitlopen en maakte het verschil alleen maar kleiner. Voor de rust was de score echter nog altijd 6-7 in het voordeel van Atlantis.

De tweede helft verliep stroef voor Atlantis: er werden in de eerste vijftien minuten geen doelpunten gemaakt, terwijl VZOD dat wel deed en de stand naar 10-7 bracht. Nu moest Atlantis alle zeilen bijzetten om de score weer gelijk te maken. Helaas kreeg het door Rabobank gesponsorde team dit niet voor elkaar en werd de stand uiteindelijk 11-10 in het voordeel van VZOD.

Dit was voorlopig de laatste wedstrijd van het veldseizoen. Nu krijgt Atlantis 2 eerst een week rust en dan gaan ze de zaal in voor een nieuwe competitie.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 liet zaterdag 15 oktober helaas punten liggen tegen VZOD 2 in Kudelstaart. Atlantis verloor met 11-10. De wedstrijd begon met de volgende opstelling: Kristian Geerdinck, Berry de Jong, Cyntia Sassen en Janneke van Ginkel stonden in de aanval. De verdediging bestond uit Jacco van … Lees meer »