001 -Brouwer Transport
Hoogvliet Mijdrecht geopend

Hoogvliet Mijdrecht geopend


Geplaatst op: 17 april 2019

Woensdagmorgen om 8 uur gingen de deuren van de Hoogvliet aan de Kerkvaart in Mijdrecht open; het is de zeventigste supermarkt van het concern. Mijdrecht heeft er lang op moeten wachten, maar het geduld wordt eindelijk beloond. Al in 2005 werden de eerste plannen van Hoogvliet voor een supermarkt in Mijdrecht bekendgemaakt.

Archeologische vondsten

Op het bouwterrein zijn vele bijzondere archeologische vondsten gedaan. Een deel daarvan wordt tentoongesteld in drie vitrinekasten bij de klantenservice. Zowel klanten als passanten kunnen de vondsten zo aanschouwen.

Openingsactiviteiten

De opening van de nieuwe supermarkt van Hoogvliet wordt gevierd met feestelijke activiteiten en spectaculaire openingsaanbiedingen. De gehele openingsweek (woensdag 17 t/m dinsdag 23 april) ontvangen de klanten bij besteding vanaf € 50,00 aan boodschappen € 10,00 korting. Op de openingsdag worden de eerste 500 klanten bij besteding van € 15,00 getrakteerd op een heerlijke chocoladecake. Bij de pannenkoekkraam voor de winkel worden op woensdag 17 april van 12.00 tot 17.00 uur gratis pannenkoeken met het Hoogvliet-logo uitgedeeld.
Laatst bewerkt op: 17 april 2019 08:43

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoogvliet Mijdrecht geopend

Woensdagmorgen om 8 uur gingen de deuren van de Hoogvliet aan de Kerkvaart in Mijdrecht open; het is de zeventigste supermarkt van het concern. Mijdrecht heeft er lang op moeten wachten, maar het geduld wordt eindelijk beloond. Al in 2005 werden de eerste plannen van Hoogvliet voor een supermarkt in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: