Werken bij de gemeente’: ‘Een baan die er écht toe doet

Werken bij de gemeente’: ‘Een baan die er écht toe doet


Geplaatst op: 17 april 2019

De gemeente laat zich nadrukkelijker op de arbeidsmarkt zien. Woensdag 17 april is een nieuwe website gelanceerd met actuele vacatures en de verhalen van de medewerkers Dick, Loreen, Mé, Desmond en Louis. Zij vertellen en laten zien waarom zij graag voor De Ronde Venen werken in een baan die er écht toe doet.     

De Ronde Venen is met ongeveer driehonderd medewerkers een van de grootste werkgevers in de gemeente. Jaarlijks zijn er tussen de veertig en vijftig vacatures. ,,Dit jaar zijn er alweer 20 nieuwe medewerkers aangenomen’’, zegt wethouder Alberta Schuurs, verantwoordelijk voor Personeel. ,,Dit geeft aan dat de gemeente nog goed gevonden wordt op de arbeidsmarkt en dat de organisatie voortdurend in beweging is. Voor werkzoekenden is er veel te kiezen en de arbeidsmarkt is op sommige plaatsen krap. Het is daarom belangrijk dat wij als werkgever goed zichtbaar blijven. Niet alleen met de vacatures die we hebben, maar ook met wat het werken bij de gemeente betekent.’’

Een baan die er écht toe doet

Het werk van de gemeente levert een tastbare bijdrage aan de maatschappij. Schuurs: ,,Onze diensten hebben direct invloed op de leefomgeving van onze inwoners. Als je kiest voor een baan bij De Ronde Venen, dan heb je niet alleen heel leuk en interessant werk. Je bent ook écht bezig met werk dat verschil maakt. Met werk waarmee je de lokale maatschappij een stukje mooier maakt. Zorgzamer, veiliger, toegankelijk voor iedereen en socialer. Bij gemeente De Ronde Venen kies je voor een baan die er écht toe doet.’’

Op de website www.werkenvoorderondevenen.nl zijn alle actuele vacatures en stageplekken te zien. Ook zijn op de website de verhalen van vier medewerkers te zien en te lezen. Daarin geven zij aan waarom zij het belangrijk vinden om bij de gemeente te werken en wat hen motiveert. In het weekblad De Groene Venen van 19 april is het verhaal van ambassadeur Desmond te lezen.

Laatst bewerkt op: 17 april 2019 15:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werken bij de gemeente’: ‘Een baan die er écht toe doet

De gemeente laat zich nadrukkelijker op de arbeidsmarkt zien. Woensdag 17 april is een nieuwe website gelanceerd met actuele vacatures en de verhalen van de medewerkers Dick, Loreen, Mé, Desmond en Louis. Zij vertellen en laten zien waarom zij graag voor De Ronde Venen werken in een baan die er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: