001 -Brouwer Transport
Koningsdag 2019: kindervrijmarkt Mijdrecht schuift een stukje op

Koningsdag 2019: kindervrijmarkt Mijdrecht schuift een stukje op


Geplaatst op: 17 april 2019

Traditiegetrouw is er tijdens Koningsdag in het dorpscentrum van Mijdrecht ’s ochtends een kindervrijmarkt. Deze begint in de vroege uurtjes en eindigt om 12 uur ’s middags. Gezien de komst van supermarkt Hoogvliet wordt de vrijmarkt iets opgeschoven. De vrijmarkt vindt plaats vanaf de Kerkvaart tot aan het einde van de Beatrixlaan.

Na de opening van supermarkt Hoogvliet aan de Kerkvaart is een nieuwe situatie ontstaan met intensief (bevoorradings)verkeer op het traject Dorpsstraat/Kerkvaart. In combinatie met de in het verleden ontstane situatie dat de kindervrijmarkt van de Dorpsstraat (thv voorheen drogisterij Nap) “doorgroeide” tot aan de Bruggesloot, levert dit nu een ongewenste situatie op. Bovendien is de Van der Helmstraat in deze situatie ook slecht bereikbaar voor hulpverleningsdiensten.

Gelet hierop blijft de Dorpsstraat vanaf Bruggesloot tot de hoek Kerkvaart en de Kerkvaart zelf voor verkeer open. Hierdoor ontstaat minder ruimte voor de kindervrijmarkt. Ter compensatie wordt aan de andere zijde van de Dorpsstraat de vrijmarkt verruimd: de Bozenhoven vanaf de Passage tot einde Beatrixlaan wordt bij het gebied betrokken. Op het kaartje is het gebied van de vrijmarkt rood omlijnd. Dit gebied wordt tot 12.00 uur afgesloten voor verkeer.

Door middel van borden wordt van tevoren aangegeven waar de vrijmarkt begint en eindigt.


Laatst bewerkt op: 17 april 2019 16:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koningsdag 2019: kindervrijmarkt Mijdrecht schuift een stukje op

Traditiegetrouw is er tijdens Koningsdag in het dorpscentrum van Mijdrecht ’s ochtends een kindervrijmarkt. Deze begint in de vroege uurtjes en eindigt om 12 uur ’s middags. Gezien de komst van supermarkt Hoogvliet wordt de vrijmarkt iets opgeschoven. De vrijmarkt vindt plaats vanaf de Kerkvaart tot aan het einde van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: