02 - Senior  sportief actief 2e week
Spelregels voor een gezellige Koningsdag Mijdrecht

Spelregels voor een gezellige Koningsdag Mijdrecht


Geplaatst op: 20 april 2019

Om ervoor te zorgen dat de festiviteiten op Koningsdag in Mijdrecht goed en gezellig verlopen, is een aantal spelregels opgesteld. De regels hebben onder andere als doel overmatig alcoholgebruik tegen te gaan.

De Oranjevereniging organiseert samen met de horeca een gezellig feest in het centrum van Mijdrecht en wil dat graag zo houden. Daarom mag alleen alcohol gedronken worden zolang dit niet gepaard gaat met gedrag waarmee de openbare orde wordt verstoord, het woon- en leefklimaat aangetast of anderszins overlast wordt veroorzaakt. De aanwezige beveiliging en de politie bepalen of hier sprake van is.

Alleen horeca of detailhandelaren die in het bezit zijn van de vereiste papieren mogen alcohol in het aangewezen gebied alcohol verkopen. Alcohol mag niet worden verkocht aan jongeren onder de 18 jaar. Drank wordt alleen verkocht in plastic bekers en de festiviteiten zijn om 20.00 uur afgelopen.

Voorgaande jaren is gebleken dat bezoekers veel eigen drank meenemen naar het Raadhuisplein. Om hier paal en perk aan te stellen geldt nu de regel dat alleen alcohol mag worden meegenomen waarvan redelijkerwijs kan worden gezegd dat deze voor eigen consumptie is. De beveiliging en politie bepalen wat wel of niet meer redelijkerwijs voor eigen consumptie is.

Laatst bewerkt op: 20 april 2019 15:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spelregels voor een gezellige Koningsdag Mijdrecht

Om ervoor te zorgen dat de festiviteiten op Koningsdag in Mijdrecht goed en gezellig verlopen, is een aantal spelregels opgesteld. De regels hebben onder andere als doel overmatig alcoholgebruik tegen te gaan. De Oranjevereniging organiseert samen met de horeca een gezellig feest in het centrum van Mijdrecht en wil dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: