001 -Brouwer Transport
Exclusieve heren deal bij De Loods Fashion op Tweede Paasdag!

Exclusieve heren deal bij De Loods Fashion op Tweede Paasdag!


Geplaatst op: 19 april 2019

Het Paasweekend staat voor de deur. Ben jij al plannen aan het maken voor je vrije dagen? Wij hebben namelijk een leuke tip voor je op Tweede Paasdag!

Op 2de Paasdag kun je met het hele gezin shoppen bij de leukste kledingwinkel van Mijdrecht; De Loods Fashion! Van 12:00 tot 17:00 uur zijn de deuren voor jullie geopend. Op deze feestdag heeft De Loods ook een gave actie voor alle mannen uit De Ronde Venen. Zij profiteren namelijk van een exclusieve deal! Deze dag betaal je namelijk €99,- voor twee Petrol jeans naar keuze. Super veel voordeel, aangezien je normaal een broek koopt voor 59,95 of 69,95. Ben je dus in dit nieuwe seizoen toe aan een paar nieuwe spijkerbroeken? Grijp dan nu deze kans.

Ga je niet voor deze Tweede Paasdag deal? Dan kun je natuurlijk ook altijd bij De Loods terecht voor een jeans van de all-time favourite PME Legend of voor een superstretch denim broek van Jack & Jones.

Behalve Tweede Paasdag zal De Loods ook andere feestdagen geopend zijn. Met Koningsdag kun je van 07:00 tot 13:00 uur bij De Loods terecht voor een KONINKLIJK ONTBIJT! Een croissant, een oranje tompouce, een fruitsalade, een lekker broodje worst of een krentebol. Hoe leuk & gezellig is dat voor alle shoppers van het eerste uur. De bar zal deze ochtend een stamplek zijn voor iedereen die de markt bezoekt of zelf op de markt zit! Ik weet waar ik moet zijn tijdens de rommelmarkt in Mijdrecht!

De Loods is ook open tijdens Hemelvaart van 12:00 tot 17:00 uur & 2de Pinksterdag van 12:00 tot 17:00 uur.


Laatst bewerkt op: 19 april 2019 07:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Exclusieve heren deal bij De Loods Fashion op Tweede Paasdag!

Het Paasweekend staat voor de deur. Ben jij al plannen aan het maken voor je vrije dagen? Wij hebben namelijk een leuke tip voor je op Tweede Paasdag! Op 2de Paasdag kun je met het hele gezin shoppen bij de leukste kledingwinkel van Mijdrecht; De Loods Fashion! Van 12:00 tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: