Buurtbus weer over de Kromme Mijdrecht


Geplaatst op: 14 oktober 2011

De Buurtbus, Lijn 526, heeft vanaf maart 2011 moeten "omrijden" over de Ringdijk Tweede Bedijking, omdat de Kromme Mijdrecht werd gerenoveerd.

Inmiddels zijn deze werkzaamheden afgerond. Daarom zal de Buurtbus tussen Amstelhoek en De Hoef vanaf maandag 17 oktober 2011 weer gaan rijden over de vertrouwde route: Mennonietenbuurt, Kromme Mijdrecht en de Oostzijde. Ter hoogte van de Spoorbrug in De Hoef, wordt de route over de Oostzijde dan vervolgd. De Buurtbus gaat dan verder over De Hoef, Mijdrecht en Vinkeveen richting Breukelen.

Het is vooral voor de bewoners van het gedeelte rond de Kromme Mijdrecht bijzonder plezierig dat de Buurtbus weer langskomt, zowel richting Breukelen, als ook richting Uithoorn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buurtbus weer over de Kromme Mijdrecht

De Buurtbus, Lijn 526, heeft vanaf maart 2011 moeten "omrijden" over de Ringdijk Tweede Bedijking, omdat de Kromme Mijdrecht werd gerenoveerd.Inmiddels zijn deze werkzaamheden afgerond. Daarom zal de Buurtbus tussen Amstelhoek en De Hoef vanaf maandag 17 oktober 2011 weer gaan rijden over de vertrouwde route: Mennonietenbuurt, Kromme Mijdrecht en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: