001 - Homan Zonnepanelen
Collecte Hartstichting brengt € 5.058,33 op in Mijdrecht, De Hoef en Amstelhoek


Collecte Hartstichting brengt € 5.058,33 op in Mijdrecht, De Hoef en AmstelhoekGeplaatst op: 23 april 2019

De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van 7 tot en met 13 april heeft dit jaar € 5.058,33 euro in de Ronde Venen opgeleverd. De Hartstichting bedankt de collectanten en inwoners van harte voor de bijdrage aan de realisatie van een landelijk dekkend netwerk van AED’s in Nederland. Dankzij de giften kunnen meer levens worden gered. 

Levens redden met de AED

Ruim 60 collectanten in Mijdrecht, De Hoef en Amstelhoek gingen tijdens de collecteweek met de collectebus langs de deuren. De Hartstichting geeft met de collecteopbrengsten 2019 een stimulans aan de plaatsing en registratie van AED’s op openbare plekken in Nederland. Dit initiatief draagt bij aan de realisatie van een landelijk dekkend netwerk van AED’s in Nederland. Zo kunnen meer levens worden gered. Jaarlijks worden 15.000 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand, vaak onverwachts. Reanimatie en de inzet van een AED binnen 6 minuten biedt de grootste kans op overleving. Met een landelijk dekkend netwerk van burgerhulpverleners én AED’s die zijn aangemeld bij het landelijk oproepsysteem Hartslag Nu, kunnen we jaarlijks naar schatting 2500 levens redden.


Laatst bewerkt op: 23 april 2019 09:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Collecte Hartstichting brengt € 5.058,33 op in Mijdrecht, De Hoef en Amstelhoek


De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van 7 tot en met 13 april heeft dit jaar € 5.058,33 euro in de Ronde Venen opgeleverd. De Hartstichting bedankt de collectanten en inwoners van harte voor de bijdrage aan de realisatie van een landelijk dekkend netwerk van AED’s in Nederland. Dankzij de giften … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: