001 -Brouwer Transport
Aanmelden voor Bevrijdingswandeling tot 29 april

Aanmelden voor Bevrijdingswandeling tot 29 april


Geplaatst op: 23 april 2019

Iedereen kan zich nog tot maandag 29 april aanmelden voor de Bevrijdingswandeling met ontbijt op zondag 5 mei. De wandeling rondom het Zijdelmeer wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de AKU. De gemeente biedt na de wandeling een gratis ontbijt aan.

De deelnemers van deze Bevrijdingswandeling komen ongeveer tegelijk aan met de lopers die vanuit Wageningen het Bevrijdingsvuur meebrengen naar het gemeentehuis in Uithoorn. Na de aankomst van beide groepen (rond 10.00 uur) houdt burgemeester Pieter Heiligers een toespraak. Na deze speech zal de burgemeester de deelnemers uitnodigen om in het gemeentehuis gezamenlijk van het ontbijt te genieten.

De Bevrijdingswandeling van de AKU begint om 9.00 uur. De start is bij het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16. Daarna wordt er een mooie wandeling gemaakt rondom het Zijdelmeer. Dit is een wandeling van ongeveer drie kilometer. Deelname aan de wandeling en het ontbijt van de gemeente zijn gratis.
 

Opgeven
Opgeven voor de Bevrijdingswandeling met ontbijt kan via e-mail: communicatie@duoplus.nl. Graag aangeven of u naast de wandeling ook gebruik wil maken van het ontbijt. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 29 april.


Laatst bewerkt op: 23 april 2019 08:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanmelden voor Bevrijdingswandeling tot 29 april

Iedereen kan zich nog tot maandag 29 april aanmelden voor de Bevrijdingswandeling met ontbijt op zondag 5 mei. De wandeling rondom het Zijdelmeer wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de AKU. De gemeente biedt na de wandeling een gratis ontbijt aan. De deelnemers van deze Bevrijdingswandeling komen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: