VLC
Hoogvliet start thuisbezorgen in Aalsmeer en omgeving

Hoogvliet start thuisbezorgen in Aalsmeer en omgeving


Geplaatst op: 23 april 2019

Supermarkt Hoogvliet start op verzoek van veel klanten op woensdag 24 april met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Aalsmeer, Kudelstaart en Leimuiden. Een perfecte service voor iedereen die houdt van gemak of zelf niet in staat is om naar de supermarkt te gaan.

Met thuisbezorging op zes dagen in de week, keuze uit verschillende tijdsblokken, een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 100 wekelijkse aanbiedingen biedt Hoogvliet meer dan alleen het gemak van boodschappen aan huis. De klant geniet van dezelfde lage prijzen als in de winkel en van vele extra’s. Online bestellen kan via hoogvliet.com of met de handige app. De klant betaalt de boodschappen vooraf veilig met iDeal.

De klant kan nu altijd bij Hoogvliet terecht voor de boodschappen, welke manier van boodschappen doen haar ook aanspreekt. Bij Hoogvliet doet de klant boodschappen zoals zij dat het prettigst vindt: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel óf laten thuisbezorgen.

Laatst bewerkt op: 23 april 2019 11:25

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoogvliet start thuisbezorgen in Aalsmeer en omgeving

Supermarkt Hoogvliet start op verzoek van veel klanten op woensdag 24 april met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Aalsmeer, Kudelstaart en Leimuiden. Een perfecte service voor iedereen die houdt van gemak of zelf niet in staat is om naar de supermarkt te gaan. Met thuisbezorging op zes dagen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: