Leden Univé Groene Hart kiezen Stichting Haarwensen


Geplaatst op: 13 oktober 2011

Dat Univé Groene Hart Stichting Haarwensen een warm hart toedraagt was al bekend. Begin dit jaar ontving de stichting al een cheque van €1000. De afgelopen weken konden de leden wederom goede doelen aandragen waar Univé een deel van de winst aan zal schenken. Dit werden de Stichting de Oppepper, voor het vervullen van wensen van chronisch zieken, Voetbalclub sv Zevenhoven, voor de bouw van een invalidentoilet en Stichting Haarwensen genomineerd.

De verschillende goede doelen werden afgelopen zaterdag hartelijk verwelkomd in de Strooppot in de Hoef. Onder het genot van kopje koffie en een Univé gebakje groeide de zenuwen onder de genomineerde goede doelen. Er was immers niet verteld waarom de goede doelen precies waren uitgenodigd.

Regiomanager Dirk Sijbersma lichte in zijn welkomstwoord toe wat er die dag ging gebeuren. Er zouden 3 geldprijzen worden weggeven. De leden hadden gestemd en daarmee besloten hoe groot de donatie voor ieder doel zal zijn. Robert van Wijk en Ellen Reurings hadden de eer om de uitslagen bekend te maken. Voetbalclub sv Zevenhoven werd gesponsord met €1000 voor de bouw van een invalidentoilet. Stichting de Oppeper heeft €2000 ontvangen voor het vervullen van wensen van chronisch zieken. En de leden van Univé schonken de Stichting Haarwensen maar liefst €3000.

Met deze prachtige donatie kan Stichting Haarwensen 2 haarwerken voor een kindje financieren. Deze kinderen zijn hun haar verloren door medicatie, zoals een chemokuur of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid). Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. De haarwerken worden gemaakt van echt haar waardoor de haarwerken er levensecht uitzien.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leden Univé Groene Hart kiezen Stichting Haarwensen

Dat Univé Groene Hart Stichting Haarwensen een warm hart toedraagt was al bekend. Begin dit jaar ontving de stichting al een cheque van €1000. De afgelopen weken konden de leden wederom goede doelen aandragen waar Univé een deel van de winst aan zal schenken. Dit werden de Stichting de Oppepper, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: