001 -Brouwer Transport
Radio Aalsmeer met Arie de Vos in ‘Door de Mangel’

Radio Aalsmeer met Arie de Vos in ‘Door de Mangel’


Geplaatst op: 24 april 2019

De meivakantie is aangebroken en dat betekent dat vele Aalsmeerders en Kudelstaarters even gas terug nemen. Na het prachtige weer en de gezelligheid met Pasen op de radio zijn er deze week weer interessante gasten in de reguliere programmering. Daarnaast hebben de medewerkers van Radio Aalsmeer afgelopen week een medewerkersbijeenkomst gehad om ook de komende vijf jaar vol vertrouwen de nieuwe zendvergunning in te vullen met informatieve, gezellige en leerzame lokale radio.
 
‘Echt Esther’ spreekt mental coach
Donderdag is Ingrid Stoop te gast bij Esther Sparnaaij. Stoop ontdekte in 1991 hoe mensen eigen problemen tussen de oren zélf kunnen oplossen zonder het verhaal te vertellen. En problemen zelfs kunnen voorkomen. Zij coacht aan de hand van de matrixmethode en zegt hierover”Ik gun dat iedereen de regie krijgt over zijn eigen hoofd”. Heb jij zelf een vraag voor Ingrid? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl
 
Arie de Vos op herhaling in 'Door de Mangel'
Afgelopen maandag ontving Elbert Huijts Karin de Geus-Stokkel in de 252euitzending van ‘Door de Mangel’. Karin werkt als vrijwilligster bij Hospice Bardo in Hoofddorp en zet zich in voor de Roparun. “Dit jaar zamelen we geld in voor koppelbedden in hospices. Zo wordt het goede doel voor mij ook tastbaar”, aldus De Geus. Zij omschreef zichzelf als spontaan, begaan en kan goed relativeren. Kenmerken die je zeker moet bezitten als je werkt in een hospice.
 
Op 29 april is vanwege de meivakantie de 225eeditie te horen. Toen was Arie de Vos te gast, destijds uitgenodigd door Eric Spaargaren. Als Eric namelijk ooit met pensioen gaat, dan hoopt hij nog net zoveel energie te hebben als Arie. De Vos was boekhouder, maar ook voorzitter van korfbalvereniging VZOD. Nog altijd maakt Arie deel uit van de sponsorcommissie, maar is hij o.a. ook actief voor de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart en het Jeugdsportfonds. Een specifieke vraag had Eric niet, maar hij wilde Arie graag een podium geven. “En echt verlegen om een praatje zit Arie nooit!”, vertelde Eric.
 
Op maandag 6 mei is er weer een nieuwe live gast in ‘Door de Mangel’. Dan is Cor Hermanns de 253eAalsmeerder die vakkundig door de mangel wordt gehaald. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Cor Hemanns, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 24 april 2019 08:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer met Arie de Vos in ‘Door de Mangel’

De meivakantie is aangebroken en dat betekent dat vele Aalsmeerders en Kudelstaarters even gas terug nemen. Na het prachtige weer en de gezelligheid met Pasen op de radio zijn er deze week weer interessante gasten in de reguliere programmering. Daarnaast hebben de medewerkers van Radio Aalsmeer afgelopen week een medewerkersbijeenkomst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: