VLC

Zorgcentra De Ronde Venen en Zonnehuisgroep Amstelland voornemens te fuseren


Geplaatst op: 13 oktober 2011

De Stichting Zorgcentra De Ronde Venen en de Stichting Zonnehuisgroep Amstelland hebben de intentie uitgesproken om te komen tot een fusie. Het plan is om deze fusie per 1-1-2012 te realiseren.

Beide organisaties hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie op wonen, welzijn en zorg, gebaseerd op de uitgangspunten van ‘zorg met een menselijke maat’ respectievelijk ‘kleinschalig-dichtbij-vertrouwd’.

Voor Zorgcentra De Ronde Venen draagt de fusie bij aan de realisering van haar visie, missie en strategie en de gewenste nieuwbouw in Mijdrecht. Voor Zonnehuisgroep Amstelland draagt de fusie bij aan het optimaal benutten van haar schaalgrootte en de versterking van haar expertise op het gebied van bouw, innovatie en ICT.

Bij Zorgcentra De Ronde Venen werken ruim 150 medewerkers. Zij leveren zorg en diensten aan huis en in drie woonzorgcentra en aanleunwoningen in Mijdrecht en Vinkeveen. Zonnehuisgroep Amstelland is met ruim 1300 medewerkers actief op het gebied van wonen, zorg- en dienstverlening in en van uit tien locaties in Amstelveen, Amsterdam - Zuid en Ouder-Amstel.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zorgcentra De Ronde Venen en Zonnehuisgroep Amstelland voornemens te fuseren

De Stichting Zorgcentra De Ronde Venen en de Stichting Zonnehuisgroep Amstelland hebben de intentie uitgesproken om te komen tot een fusie. Het plan is om deze fusie per 1-1-2012 te realiseren. Beide organisaties hebben elkaar gevonden in een gedeelde visie op wonen, welzijn en zorg, gebaseerd op de uitgangspunten van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: