001 -Brouwer Transport
Koninklijk ontbijten bij De Loods Fashion

Koninklijk ontbijten bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 25 april 2019

Met Koningsdag kun je van 08:00 tot 13:00 uur bij De Loods terecht voor een KONINKLIJK ONTBIJT. Hoe leuk & gezellig is dat voor alle shoppers van het eerste uur. Voor de winkel staat een grote tafel vol met makkelijke meepakkers voor een kleine prijs. Denk aan een lekkere croissant, krentenbollen, een heerlijke rookworst, een fruitsalade of juist iets zoetigs. Want ook de oranje tompouces of donuts staan voor je klaar. Uiteraard mag je na aankoop een gratis cappuccino, koffie of thee in de winkel halen. To go kan ook. Voor degene die op de markt staan zijn er makkelijke meeneem zakjes en kun je ook blikjes frisdrank, chocomel of Fristi kopen!

De bar zal deze ochtend een stam plek zijn voor iedereen die de markt bezoekt, zijn aangeschafte lekkernijen wil opeten en voor gezelligheid gaat! Ik weet waar ik moet zijn tijdens de rommelmarkt in Mijdrecht!

Ook kun je zaterdag 27 april nog een last-minute oranje outfit scoren! De Loods heeft leuke en betaalbare oranje accessoire om jou op Willems verjaardag te laten stralen. Orange is the new black for a day!

Ook nog een goeie tip! De Loods is ook open tijdens Hemelvaart van 12:00 tot 17:00 uur & 2de Pinksterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Op deze feestdagen kun je ook weer een leuke actie verwachten. Stay tuned!


Laatst bewerkt op: 25 april 2019 18:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninklijk ontbijten bij De Loods Fashion

Met Koningsdag kun je van 08:00 tot 13:00 uur bij De Loods terecht voor een KONINKLIJK ONTBIJT. Hoe leuk & gezellig is dat voor alle shoppers van het eerste uur. Voor de winkel staat een grote tafel vol met makkelijke meepakkers voor een kleine prijs. Denk aan een lekkere croissant, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: