001 -Brouwer Transport
Leer spelletjes begeleiden met Move Mates Groen

Leer spelletjes begeleiden met Move Mates Groen


Geplaatst op: 25 april 2019

Kinderen van 10 jaar en ouder die het leuk vinden om spelletjes te organiseren, zijn van harte welkom om mee te doen aan Move Mates Groen. Deze groene variant van het project van Team Sportservice De Ronde Venen wordt gegeven op woensdag 8 mei van 13.30 tot 16.30 uur bij De Woudreus in Wilnis. Kinderen leren tijdens deze training ‘groene’ spelletjes te bedenken, voor te bereiden, uit te leggen en uit te voeren. Deelname is gratis, maar aanmelden wel verplicht.

Move Mates Groen

Move Mates is een project dat kinderen uit groep 7 van de basisschool opleidt tot speelpleincoach. Een buurtsportcoach van Team Sportservice leert de leerlingen in de pauze spelletjes te begeleiden voor schoolgenoten. Move Mates wordt gegeven op meer dan dertig scholen in de provincie Utrecht, waaronder het Kids College in Wilnis. Buurtsportcoach Ilse van Kippersluis verzorgt hier de training en voert ook de groene variant uit. Geïnteresseerde kinderen kunnen zich bij haar opgeven via e-mailadres ivankippersluis@teamsportservice.nl.

Meer informatie

Het volledige project Move Mates staat uitgelegd op www.movemates.nl. Ook is daar een filmpje te vinden. Gemeenten of scholen die meer willen weten of interesse hebben in het traject kunnen contact opnemen met Jorrit Hansen via e-mailadres jhansen@sportservicenederland.nl.


Laatst bewerkt op: 25 april 2019 21:29

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leer spelletjes begeleiden met Move Mates Groen

Kinderen van 10 jaar en ouder die het leuk vinden om spelletjes te organiseren, zijn van harte welkom om mee te doen aan Move Mates Groen. Deze groene variant van het project van Team Sportservice De Ronde Venen wordt gegeven op woensdag 8 mei van 13.30 tot 16.30 uur bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: