001 -Brouwer Transport
Lintjesregen 2019 Aalsmeer: 7 leden in de Orde van Oranje-Nassau

Lintjesregen 2019 Aalsmeer: 7 leden in de Orde van Oranje-Nassau


Geplaatst op: 26 april 2019

Op 26 april reikte burgemeester Gido Oude Kotte, uit naam van Zijne Majesteit de Koning, aan 7 Aalsmeerders de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2019 ofwel  de ‘Lintjesregen’, die plaatsvond in de Burgerzaal van het gemeentehuis, zijn onderstaande Aalsmeerders gedecoreerd. Net als andere jaren was er veel belangstelling. De sfeer in het gemeentehuis was feestelijk en ontspannen. 

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

De heer J.C. Alderden (Jaco)

De heer Alderden ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten als bestuurslid en vrijwilliger bij Waterscoutinggroep Wiol & Willem Barendsz sinds 1973.

De heer H.J. Beunder (Herman)

De heer Alderden ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten als bestuurslid/penningmeester van personeelsvereniging VBA, penningmeester/archivaris bij Con Amore, chauffeur bij Ons Tweede Thuis, vrijwilliger bij de Kinderboerderij, mantelzorger/ondersteuner in het gezin van zijn dochter en bestuurslid van de OVAK.

De heer P.M. Donicie (Piet)

De heer Donicie ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten bij: RKDES, als secretaris bij IJssportvereniging VZOD, bestuurslid bij Parochiële Caritas Instelling (PCI),
bestuursfuncties bij gemengd koor St. Caecilia en als voorzitter van de Zonnebloem, afd. Kudelstaart.

De heer G.L. Droppert (Guus)

De heer Droppert ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten als vrijwilliger bij het Arbeidspastoraat, zijn bestuursfuncties bij het Rode Kruis, afd. Aalsmeer, secretaris van de Wmo-raad, nu de Adviesraad Sociaal Domein.

De heer J. Joore (Jan)

De heer Joore ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten als actief lid/promotor van het Rolstoelbasketbal Aalsmeer, lid van de Participatieraad Gehandicapten Aalsmeer, lid van Overleg Lichamelijk Gehandicapten Amstelland en lid van de Adviesraad Sociaal Domein.

De heer D. Koolhaas  (Dirk)

De heer Koolhaas ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten in diverse functies bij de Christelijk Gereformeerde Kerk Aalsmeer, als vrijwilliger bij de Ichtusshop Aalsmeer en chauffeur bij Tafeltje Dekje.

De heer W.P. Poortvliet (Wim)

De heer Poortvliet ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten in diverse functies bij de Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Samen op Weg Kudelstaart, bestuurslid van de Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs Aalsmeer en secretaris van de Vereniging Gepensioneerden KLM.


Laatst bewerkt op: 26 april 2019 12:01

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lintjesregen 2019 Aalsmeer: 7 leden in de Orde van Oranje-Nassau

Op 26 april reikte burgemeester Gido Oude Kotte, uit naam van Zijne Majesteit de Koning, aan 7 Aalsmeerders de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2019 ofwel  de ‘Lintjesregen’, die plaatsvond in de Burgerzaal van het gemeentehuis, zijn onderstaande Aalsmeerders gedecoreerd. Net als andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: