Scooterrijder vlucht voor agenten


Geplaatst op: 13 oktober 2011

Mijdrecht/Wilnis - Twee jongens die op woensdagmiddag 12 oktober op een scooter reden, hadden kennelijk een kwaad geweten. Zij gingen ervandoor, maar werden toch aangehouden.
 
Rond 17.00 uren zagen agenten een scooter met daarop twee jongens over de Bozenhoven in Mijdrecht rijden. Omdat beiden geen helm droegen, gaven de agenten de bestuurder een stopteken, maar in plaats van te stoppen, ging hij ervandoor. De agenten zetten de achtervolging in.
 
Op de Herenweg in Wilnis lieten de twee jongens de scooter achter, gingen er te voet vandoor en verstopten zich tussen enkele auto’s. Dat mocht niet baten en de agenten hielden het tweetal, jongens van 14 (bestuurder) en 15 jaar uit Uithoorn en Mijdrecht, aan en namen de scooter in beslag. De scooter bleek te zijn voorzien van een valse kentekenplaat en het framenummer was verwijderd.

Beide verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scooterrijder vlucht voor agenten

Mijdrecht/Wilnis - Twee jongens die op woensdagmiddag 12 oktober op een scooter reden, hadden kennelijk een kwaad geweten. Zij gingen ervandoor, maar werden toch aangehouden. Rond 17.00 uren zagen agenten een scooter met daarop twee jongens over de Bozenhoven in Mijdrecht rijden. Omdat beiden geen helm droegen, gaven de agenten de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: