001 -Brouwer Transport
Antoon van Breukelen lid van verdienste bij De Vinken

Antoon van Breukelen lid van verdienste bij De Vinken


Geplaatst op: 26 april 2019

Op de onlangs gehouden algemene ledenvergadering van korfbalvereniging De Vinken had voorzitter Kelvin Hoogeboom een verrassing voor de altijd aanwezige Antoon van Breukelen. Hoogeboom vroeg Van Breukelen om even naderbij te komen en sprak vervolgens de immer actieve vrijwilliger toe.

“Antoon van Breukelen is al actief voor De Vinken sinds de oprichting in 1961.  Naast zijn carrière als speler heeft Antoon van 1973 tot 1977 deel uitgemaakt van het bestuur. Daarnaast was hij actief in de kaartcommissie (1974), regelde hij onder meer de veldverlichting voor het grastrainingsveld (1980), hielp hij mee bij de diverse verbouwingen en was hij in de vorige eeuw ook heel vaak zaalcommissaris in de sporthal. Sinds 2009 is hij nauw betrokken bij het barbeheer (inkoop, schoonmaak, bardiensten enz.). Kortom: Anton is een verenigingsman in hart en nieren.”

De leden van De Vinken zien graag dat Antoon nog lange tijd zijn enthousiasme voor De Vinken wil uitdragen. Als blijk van waardering voor zijn tientallen jaren enthousiaste en belangeloze inzet, die hij voor De Vinken heeft getoond, overhandigde de voorzitter aan Antoon een ingelijste oorkonde en tevens een stevig windjack met opdruk.


Laatst bewerkt op: 26 april 2019 19:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Antoon van Breukelen lid van verdienste bij De Vinken

Op de onlangs gehouden algemene ledenvergadering van korfbalvereniging De Vinken had voorzitter Kelvin Hoogeboom een verrassing voor de altijd aanwezige Antoon van Breukelen. Hoogeboom vroeg Van Breukelen om even naderbij te komen en sprak vervolgens de immer actieve vrijwilliger toe. “Antoon van Breukelen is al actief voor De Vinken sinds … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: