001 -Family

Kwinkslag wint overtuigend


Geplaatst op: 13 oktober 2011

Donderdag j.l. speelde team 1 van de badmintonvereniging Kwinkslag haar thuiswedstrijd in de Boei tegen Irene uit Bilthoven.

De mixen werden gewonnen door de heren als de dames, Björn Hottinga kwam een beetje moeizaam op gang met z'n single, maar herstelde zich op tijd en won zijn single in 2 sets. Deze moeizame start had de aandacht van de trainer en gaf tijdens de wissel van het veld een aantal goede aanwijzingen. Jasper van Peursem heeft zijn single ook met overtuiging gewonnen en zo ook door Monique Hoeboer. Mirjam Verbrugge had wat moeite om de single te kunnen winnen, maar gaf niet op. De mixen zijn ook gewonnen door beiden, dus bracht dit de eindstand op een overwinning van 7-1.

Team 1 is goed begonnen er zijn momenteel 2 wedstrijden gewonnen van de 3, dus ga zo door! Team 2 zal a.s. donderdag de wedstrijd thuis in de Boei spelen, dus komt allen kijken!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag wint overtuigend

Donderdag j.l. speelde team 1 van de badmintonvereniging Kwinkslag haar thuiswedstrijd in de Boei tegen Irene uit Bilthoven. De mixen werden gewonnen door de heren als de dames, Björn Hottinga kwam een beetje moeizaam op gang met z'n single, maar herstelde zich op tijd en won zijn single in 2 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: