001 -Brouwer Transport
Koningsdag De Ronde Venen

Koningsdag De Ronde Venen


Geplaatst op: 27 april 2019

De burgemeester van De Ronde Venen heeft vrijdagavond de Koningsdagactiviteiten geopend in Mijdrecht. Maarten Divendal gaf het startsein van de feestelijkheden door middel van een vuurwerkshow.

Zaterdagochtend was het ondanks de regen gezellig druk op de vrijmarkten in Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht. De rommelmarkt kwam vrij laat op gang, maar dat mocht de pret niet drukken.In het gemeentehuis waren alle inwoners met een koninklijke onderscheiding uitgenodigd voor een borrel.

Zaterdagmiddag was er voor de kinderen van alles te doen in het Speelwoud van Wilnis, maar ook op de Windmolenpark in Mijdrecht was groots uitgepakt. Tientallen attracties waren gratis toegankelijk voor de kleintjes.

In Vinkeveen was het op het Boeiplein gezellig druk. Dansstudio Sietske trad op en ook het shantykoor was van de partij terwijl de festiviteiten op het parkeerterrein bij Maria Oord ook los barsten.

In Mijdrecht was het groot feest op het Raadhuisplein. Rond 20:00 uur ging daar het geluid uit en was Koningsdag voorbij.

Klik hier voor foto's van Mijdrecht en hier voor die van Wilnis en Vinkeveen.


Laatst bewerkt op: 27 april 2019 22:00

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koningsdag De Ronde Venen

De burgemeester van De Ronde Venen heeft vrijdagavond de Koningsdagactiviteiten geopend in Mijdrecht. Maarten Divendal gaf het startsein van de feestelijkheden door middel van een vuurwerkshow. Zaterdagochtend was het ondanks de regen gezellig druk op de vrijmarkten in Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht. De rommelmarkt kwam vrij laat op gang, maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: